Aslında Yanlışlık Yaparak Biraz Uzun Tutabilirim... Bunun İcin Simdiden Özür Dilerim..Lakin Herkesin Okumasında Fayda Olacağını Düşünüyorum...Başlıkta da Dediğim Gibi...Oyunun Keyfine Varmak İçin Neler Gerekli...Aslında Oyunda Yapılan Bir Çok Değişiklik Artık Bizi Oyun Keyfinden Uzaklaştırdı... Şimdi Hemen Pk Atan Ve Gb Kasan Arkadaşlar Diyecek ki Niye Uzaklaştırsın ki....Ama Öyle... Sevgili NTTGAME in Getirdiği Bazı Yenilikler Keyif Anlamında Oyuna Renk Getirirken Bazı Konularda da Bütün Keyfini Aldı...Biraz Bunlardan Bahsedelim İstedim.Peki Nedir Bunlar...
1)Lwl Kasmak
Eskiden En Keyif Veren Şeylerden Biriydi Aslında...Şimdi Paramun Slotunda Kasan Arkadaşlar Müdahale Ederler Biz Hala Kasıyoruz Diye... Ama 80 Lwl Charlara Lwl Kasmaktan Bahsetmiyorum Ben...Eskiden 30 Tane Görev Yapıp 45 Lwl Olmak Yoktu... Haliyle 50 Lwl Olmak İçin Haftalarca Uğraşılıyordu... O 50 Lwl ı Kasmak İçin İnsanların Girdiği Partyler Yapılan Muhabbetler Özlenir Oldu...Belki de Artık Lwl Olayında Bı Oynama Yapılsa İyi Olur...Ciddi Anlamda Eskiyi Hatırlatacak Şeylerdir Bunlar...Böylelikle Koxperlarında Lwl Alması Zorlaşır Hem...
2)Eğlenceli Boss Eventlar
Eskiden Yapılan Boss Eventları Arar Oldu Gözümüz...Yanlış Anlaşılmasin Şimdide Yapılıyor Ama İnanın Eskisiné Hiç Benzemiyor...Şimdi Koxperların Ya da 80 Lwl Charlarin 3-4 dk da kestiği 5-10 tane lobo lupus dan Bahsetmiyorum... kimi bos kimi dolu kekuriarka dahil moradon dışına atılan yüzlerce çeşit çeşit boss tan bahsediyorum...hatırlarım bir felankorun ultimanin başına yüzlerce kişi dolusup kesmeye çalıştığı günleri....Bu ve Bunun Gibi Boss Eventların Tat Vermek Amaçlı Geri Getirilmesinden Yanayım...
3)Gem Fragment ve Boxlar
Acikcasi Artık Bu İşinde Biraz Abartı Olduğu Yönündeyim...En Başta Dragon Box Ve Monster Staff in Rezil Bir Durum Olduğu Düşüncesindeyim...En Başta Bunlarin Kaldırılması Gerektiğini Düşünüyorum...Arkasından Oyunun (Sirket İçin Olabilir Ama)Playerlar İçin Bir Ekmek Kapısına Bir Para Kazanma Gayesine Dönmememesı İçin Gem Fragment Blue Green Accessory Boxlar in ve Trophy Of Flame Droplarının Çok Çok Çok Düşük Olması Gerektiği İnancındayım...Yani Yeni Açılan Bir Serverda Serverin İlk Haftasından Severà +2 +3 coc mino lke vb. İtemlerin Girme İhtimali Olması Bile Bana Saçma Geliyor...En Azından Bu İtemlerin Emek Yoluyla Yapılması Oyunu Daha Keyifli Hale Getirir Düşüncesindeyim....
Ben Görüşlerimi Belirttim...Herkesin Saygı Cerçevresi İçerisinde Görüşlerine Saygiliyim...
Herkese İyi Oyunlar Dilerim.....
Saygılarımla

Reply With Quote
oyuncuda gb cekıp pazardan alıyor lupus pendantı bunun yerıne örnek olarak warrıor 80 skılını acmak ıcın eslantta 250 brahman 250 doom knıght 250 deat wızard 250 satıros kesıp acılsa daha ıyı olurdu.