Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
    Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    Kesin kanıt yoksa ceza verilemez. Hak eden cezasını alır zaten. Onu yazan kişi bu hileyi yapıyorsa er yada geç yakalanacaktır.
    Peki 7/24 Online gm nerede? Yalan.... çalışan gm ler nerede? O da yalan... çünkü oyuncular eşşek gibi bildirim yapıyor ne de olsa... benim yaptığım bildirime 2 saat 1 dakika sonra donus yapılıyor... elinizde foto var nick var... O 2 saat içinde isteyen bir gm oyuna girip o nickin bulunduğu Kordinati bulup kontrol edebilirdi... yalan mı?? Ama yok bütün esseklik oyunculara yüklenebilir... Ne gerek var... Ama oturup saatlerce geyik yapıp tbl yaptım özür dilerim videoları izlenip gulunebilir... yalan mı bunlarda???

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Oyunu eskiden oynayan biri iseniz. Zaten bilirsiniz ki hile durumu açısından eskiye göre çok daha iyidir. 7/24 GM arkadaşlar her an her yerde olamaz, o yüzden CR var.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Oyunu eskiden oynayan biri iseniz. Zaten bilirsiniz ki hile durumu açısından eskiye göre çok daha iyidir. 7/24 GM arkadaşlar her an her yerde olamaz, o yüzden CR var.
    Oyunu cypherin en rezil dönemlerı beramusun en iyi dönemleri dahil bayaa eski zamandır oynuyorum... hile konusunda şunu söyliyeyim... Kusura bakmayın ama şu anda eskiye göre sadece dupe konusunda iyisiniz... ayrıca şunu unutmayın... hile konusunda iyiyiz diyorsunuz ama oyuncuların uğraşları olup cr ı kullanmadiklari takdirde hiçte o kadar iyi değilsiniz... Haksızmıyım bu konuda???

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by MaximTsigalko View Post
    Oyunu cypherin en rezil dönemlerı beramusun en iyi dönemleri dahil bayaa eski zamandır oynuyorum... hile konusunda şunu söyliyeyim... Kusura bakmayın ama şu anda eskiye göre sadece dupe konusunda iyisiniz... ayrıca şunu unutmayın... hile konusunda iyiyiz diyorsunuz ama oyuncuların uğraşları olup cr ı kullanmadiklari takdirde hiçte o kadar iyi değilsiniz... Haksızmıyım bu konuda???
    Ben de çok eski oyuncuyum. Maalesef hile konusunda dediklerinize katılamıyorum. Ben bu oyunda oyuncuların % 90'nı hile yaptığı zamanları biliyorum. İnsanları memnun etmek zor, her insanın kendine göre haklı olduğu yanı var. Bence konunuz yetersiz görüldüğü için sizde bu konuda ısrarcı oluyorsunuz.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Member
    Nickname
    XauSin
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    SinParkCreW
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    katılıyorum +1
    DOSTA GÜVEN , DÜŞMANA KORKU ! MAZLUMA YUNUS , ZALİME YAVUZ !!!

Senior Member zan_DKvr7n4f's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Msn koxp'u eskiden okçu iken kullanırdım. Çok da oyuna zarar verecek bir olay olduğunu düşünmüyorum. Skill bile vurmuyor adamlar sonuçta, R'yi buga alıyorlar sürekli, R vuruyorlar. Bence bundan daha önemli şeyler var.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Ben de çok eski oyuncuyum. Maalesef hile konusunda dediklerinize katılamıyorum. Ben bu oyunda oyuncuların % 90'nı hile yaptığı zamanları biliyorum. İnsanları memnun etmek zor, her insanın kendine göre haklı olduğu yanı var. Bence konunuz yetersiz görüldüğü için sizde bu konuda ısrarcı oluyorsunuz.
    Mesele benim konumun yetersiz olması değil... ben adamın nerede msn koxp kurduğunu bile bilmiyorum... Fakat adam all Chatté böyle birşey yazdığında bir gm onun yerini bulabilir ve kontrol edebilir... Ama bunun bile yapılmıyor olması hem 7/24 GM olmadığının hem de varsa bile usengec olduğunun ispatidir diye düşünüyorum...

Senior Member
    msn koxp a ban aşırı sacma bir olay.Makro mouselar yokmu onada atarsın z 1 z1z1 bu da mı ban sebebi olur başka hiç bir oyunda bu ban sebebi değilken.Koskoca markalar bir dünya arge ile profesyonel oyunculara macro mouse üretirken siz bunu kullanan adamı banlamanız çok saçma.

Junior Member
    Quote Originally Posted by MaximTsigalko View Post
    Cidden Cok Sasırıyorum.... Sayın @ScORp_LİON koxp ıle ılgılı kesın kanıtlar ıstıyorsunuz.... dun gece mıdgarda oynarken bır durumla karsılastım.... ben de ksc alıp cr ye attım.... olay su... oyunumu oynarken adamların all chatten yazısmaları dıkkatımı cektı...adam bır dıgerıne dıyor kı msn koxp kurduk gel.... bunu ksc olarak alıp bıldırım yapıyorum... ve bana kalkmıs kesın kanıt dıyorsunuz.... adam kendısı yazmıs bır baskasına msn koxp kurduk gel dıye.... daha neyın kesın kanıtını ıstıyorsunuz merak ettım.... ınceleyen adamın charını var mı bırsey bulun.... daha ne dıyeyım kı....
    acaba s.makta suçmu.

Tags for this Thread