Results 1 to 7 of 7
    Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)

Uzlaşma Teklifi

Birçoğumuzun da Bildiği Gibi Oyuna En Çok Zarar Verdiğini Düşündüğümüz Büyük Bir Problem Olarak Gördüğümüz En Büyük Problemlerden Birisi Koxpdan Tren Partilerden Sonra Bu GB Satan Sitelerdir.... Aylarca (Hatta Yıl Oldu) Bu Gb Satan Sitelerle İlgili Şikayetlerimiz Hiçbirzaman Kaile Alınmadı.... Hala da Sikayet Edip Bu Sitelerle İlgili Sorular Sormamıza Rağmen Ne Cevap Alabiliyoruz Ne de İşlem Yapıldıgını Görüyoruz... Buna Rağmen Forum Modları Bu Sitelerinde Hesaplarına İşlem Yapıldığını Söylüyor... Sizlere Bir Teklifte Bulunacağım Sayın Moderatörler.... Oyunda Bu Sitelerden GB Alıp Satan Birçok Oyuncu Var... Az Buçuk Gördükleri Nickler Akılda Kalıyordur... Ben de İki Tarafında Rahatlayıp Mutlu Olması İcin Su Teklıfı Yapacagım.. Ne de Olsa Oyunda Bann Yiyen Altta Yazı Ile Gecıyor... Gelin Son 6 Ay Icerısınde GB Ticareti Yüzünden Bann Yiyen Butun Hesapların Nıcklerını Burada 1 Defaya Mahsus Lıste Olarak Yayınlayın... [Biliyorum Cok Utopik Ama Isteyenın Bır Yuzu Kara] O Lıste Icerısınde Bu Sıtelerden GB Cekmıs Olan Arkadaslar Bakıp Daha Once Gordugu Bır Nıck Var mı Yok mu Kontrol Edebılsınler...Boylelıkle Gercekten Onlara Islem Uygulanıyormuymus Uygulanmıyormuymus Gorelım Umarım Bu Konuyu da Art Nıyet Olarak Gormezsınız...

Herkese Iyı Oyunlar Dılerım....

Senior Member
    Mantıklı bir teklif.

Banned
    Nickname
    ByMonteCristo
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AnektoD
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    listeyi yayınlayın listeyede ait olan nicklerden kim alıs veriş yapmıssa tl karsılıgı gb almıssa onlarıda banlayın
    hadi bakalım ondan sonra ne oluyor

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Gb sitelerine dokunacaklarını zannettmiyorum .

Junior Member
    gb sıtelerı ıtem de satıyor ama ne hıkmetse bunların resmı reseller ı gb sıtelerı bunlara ıyı para kazandırıyor onlardan uzak dururlar abileri izin vermez

Senior Member AngryBird's Avatar
    Nickname
    ARROWRISES
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Dexterity
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    danışıklı dövüş var işin içinde unutmayın bundan bir yıl once yeni server açılacağını gmlerden önce malum sitelerde biri açıklamıştı yani hepsi yalan o sitelerle çalışmayı bırakmadıkları surece yükselemezler ...
    #Dexterity

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    İşte Ben de Tam Olarak Bunu Kastediyordum.... Onlar Listeyi Yayınlarsa Eğer Gerçekten Sitelere Dokunuyorlar mı Dokunmuyorlar mı Cıkartırız Ortaya....

Tags for this Thread