Şimdi Öncelikle Bu Konuyu Neden Açtığımı Söyleyeyim... Hiçbir Hesabım Bannlanmadı... Zaten Oyun Şu Anda Kapalı Herkes Bunu Biliyor... Aklıma Takılan Ve Konuşulması Gereken Birkaç Soru Ve Birkaç Konu Olduğunu Düşünüyorum...

Öncelikle Forumlarda Defalarca Başlık Açan Hesabının Haksız Yere Bannlandığını Belirten Arkadaşlar İçin...

Arkadaşlar Oturduğumuz Yerde Bann Yedik.. Pazarda Bann Yedik... Elle Kasarken Bann Yedik... Genie Varken Bann Yedik Gibi Defalarca Konu Açtılar Açmaya Devam Ediyorlar Ve Devam da Edecekler....Soracağımız Soru Şu... Bu Arkadaşlar Neden Bann Yiyiyorlar??? Bunlarla İlgili Ticket Atıldığında Karşılığında Gelen Cevap 3. Parti Araçlar Veya Bilgisayarında Bir Hile Programı Olduğu Ya da Ya da Hile Programı Kullanan Birilerinin Olduğu Bir Parti de Olmak....

Sorularımızdan Biri Cevap Buldu... Gelelim Diğer Sorularımıza... Sorularımızdan Biris Şu... Hile Kullanan Bir Oyuncunun Olduğu Parti de Bulunmak Bann Yeme Sebebi Olmalımıdır... Bence Evet Olmalıdır... Oyunun Şu Geldiği Hal Sebebi İle En Makbulunun Bu Olduğu Kanısındayım...

Bir Başka Sorumuz da Şu Olacak... 3.Parti Araçlar Kullanmak Bann Sebebimidir Doğrumudur... Evet Bann Sebebidir Ve Bence de Oyunun Zevki Açısından Kesinlikle Ve Kesinlikle Bann Sebebi Olmalıdır....

Peki Bilgisayarımızda Hile Programı Olması Bann Sebebimidir... İşte Burası Kafaları Karıştıran Bir Nokta Oluyor... Ve Bu Yüzden 2. Soru İle de Biraz Karışıyor Aslında...

Çünkü... Benim Bilgisayarımda (Sadece Örnektir) Hile Programı Olduğunun Anlaşılmasını Ancak 2 Şey Sağlar...

1)Benim Hile Programı Kullanılırken Videomun Çekilmesi
2) (Bu Cok Vahim) Ip Uzerınden Bilgisayarıma Giriş Sağlanması....

Şimdi Gelelim İşin Pislenme Ve Temizlenme Noktasına... Öncelikli Olarak Bu Sadece Benim Fikrimdir... Gerekirse Bu Durumla İlgili Bir Çalışma Yapılır ve Hile Programı Sebebiyle Bann Yiyen,3.Parti Araclar Nedeniyle Bann Yiyen Hatta ve Hatta Hile Prog. Kullanılan Partide Bulunmaktan Bann Yiyen Arkadaşların (Şahsi Fikrim) Bannlanmadan Önce CR ye Gelen Videoları Saklanıp Nick Verildiğinde İspat Edilmelidir..

Cünkü,

Ben Acıkcası Bir Cok Haksız Yere Bann Yemis Oyuncu Olabilecegine İnanıyorum.(Bakın Kasıtlı Demiyorum Fakat Haksız Olduguna Inanıyorum Dıyorum) Sonuca CR a Gelen Raporlar Arsivleniyor...Bunu Soyleyen Siz Modlarsınız... Bu Arsivler Nickler İle Yapılıp Haksız Yere Bann Yedigine Dair İdda da Bulunan Arkadasların Actıkları Konularda Yayınlanmalıdır... Cünkü Bu İsin İslemin Dogru Yapıldıgına Dair Bir İspattır... Cünkü Emin Olun ki Kanunlar Geregi Söyle Bir Acık Olusmaktadır... Kalkıp Herhangi Bir Arkadas Cok İddalı Bir Şekilde Haksız Yere Bannlandıgına Dair Savcılıkta Dava Acmaya Kalkarsa (Ona Bilgisayarında Hile Programı Oldugu Icın Oldugu Soylenmısse) Bu Video İle İspatlanmadıgı Takdirde Ancak Bunun Onun Bilgisayarına Giripite Farkedildigi Kanısına Varılır... Emin Olun ki Bunu İspatlamak Zorunda Olursunuz... Ve Bu Bir İtibar Kaybıdır...Biliyorum Konu Biraz Uzun Oldu Hepinizden Özür Dilerim Merak Etmeyin Bitiriyorum... Konunun Özü Şudur....

Bannladıgınız Oyuncuların Nicklerini Belirttiği Takdirde Videoların Gösterilerek Bannlanma Sebepleri İspatlanmalıdır... Yoksa Ve Yoksa Kanun Önünde Firmayı Bir Hacker Grup Olarak Bile Gösterebilirler... Bu İspatı İstemekte Haklarıdır...Cünkü Bir Hizmet Sattığınızı Ve Bu Bann İşleminin de Hizmet İçerisinde Sözleşme İcerisinde Yer Aldığını Belirtiyorsanız Bunu İspatlamakta Bir Görevdir...

Herkese İyi Oyunlar