Results 1 to 1 of 1

Thread: Adaletsizlik

Junior Member

Adaletsizlik

Öncelikli nickim TheAhgmaniac ben küfürden 3 günlüğüne ban yedim ama hiç bir şekilde yediğim videoda küfür gözükmüyor yaptığım tek şey telefon numaramı vermek ve aramalarını istemek ki bunun nedenide slota dm çektim diye anama bacıma küfür edilmesiydi ki benim jobum priest sırf ts var diye mage sanıp anama bacıma küfür etti o partideki kassandıramıdır nedir o adam ki o videoda bir başka adamda bana küfür ediyor videoyu incelerseniz ben küfür etmememe rağmen ben ban yiyorum ama küfür eden adam ban yemiyor bu adaletsizliğin nedenini açıklar mısınız ki bunlardan sadece birini gösterebilirim onda da ss falan almadım adamların çektiği videodan ki bunların öncesinde de bossumuzu çekip guardlara vurduttular ama ben hiç birini önemsemiyorum sadece o videoda bana küfür eden adamında ban yemesini istiyorum. videomuz bu linkte : https://m.youtube.com/watch?v=-O8WkL2bdZo
    Ha birde bu adamlar kaç gündür o slotu işgal ediyor gidin hala o adamlar ordadir görev yapmak istediğimizde partilerine almıyor ve server 2'ye geçmek zorunda falan kalıyoruz bu hak mıdır adalet midir ?
    Last edited by devikmack; 10-31-2015 at 09:08 PM.

Tags for this Thread