Results 1 to 5 of 5

Thumbs up Kaul Etkinliği Hakkında

Merhaba sayın yetkililer ve oyuncular;

Öncelikle herkese iyi eğlenceler diliyorum. Kurban Bayramında gerçekleşen kaul etkinliğinde insanlar illegal yollardan lewel kastılar ve çoğu ceza almadı ceza alanlar hapse düştü sonra bi şekilde hapistende çıktılar ve hiç bişey olmamış gibi yaşantılarına devam ediyorlar. Sizce bu hak mıdır?
    Bir gece de 83/4 e 83/5 e kasan insanlar var. Bu arkadaşları tespit etmek zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
    Exp Premium, Genie, Genie Hammer vs vs. gibi şeyler harcayarak günde %3 kasmak için slotlarda nelerle uğraşıyoruz. Slotlara mob çekenler, ks atanlar vs. bu konu da herkes çok dolu diye düşünüyorum ortada bir adaletsizlik var bu adaletsizliğin giderilmesini talep ediyorum.
    Sizlere saygılarımı sunuyorum. Ve bu konuda bir şeyler yapılacağını ümit ediyorum.
    İyi günler.

Senior Member Sailor59's Avatar
    Nickname
    1stARCHERY
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    gerekli işlemler yapılmıştır derler kardeşim. inan sen onlara

Senior Member :JonSnow:'s Avatar
    Konu hakkında daha önceden Brunof tarafından gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Quote Originally Posted by Brunof View Post
    Bu konu ile alakalı fire vermeden bir çalışma yürütülecektir. Çalışmanın sağlıklı yürütülebilmesi için gerekli olan bilgi ve imkanlar Mgame'den talep edildi. Kısa süre içinde çalışmalar başlayacaktır. Tespiti dahilinde verilecek olan cezalar çok ağır olacaktır. Bu açıktan faydalanan hesapların daha çabuk işlem görmesini isteyen oyuncularımız dilerse Cheat Reports üzerinden kanıtları bize iletebilirler.
    Oyun açığından faydalanarak tecrübe puanı kazanan oyuncuların incelemeler doğrultusunda hesapları kapatıldı. İncelemer doğrultusunda açılan hesapların tecrübe puanları düşürüldü.

Oyun datalarından bunu bulmanız bence fazla uzun sürmez biz hangi birini kanıtlayalım. Umarım gereken işlemler yapılır. Bu durum gerçekten can sıkıcı.

Senior Member Sailor59's Avatar
    Nickname
    1stARCHERY
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    midgardın daha 1. ayı dolmadan 55-83 seek açan adamlar hangi yüzle bunu yapıyor ilginç.

Tags for this Thread