Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Lightbulb **Knight Online Private Server Kurmak Hakkında

Merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim üzere Knight Online özel sunucu (PVP, Private) kurmak konusunda hukuki ve manevi açıdan tereddütlerim var. Fakat yıllardır açık olan sunucuları gördükçe daha da rahatlıyorum. Fakat yine de yetkililere sormak isterim. Şahsımıza ait 1299 ya da 1453 versiyon (fire drake) private server kurduğumuzda, şuan varolan KO temasını taklit et(me)diğimizde ve ayrıca sunucu ve kendi şahsi giderlerimizi karşılamak için kazançlar elde ettiğimizde (Oyun içi PUS, ayrı olarak item satmak gibi) şuan asıl lisans sahibi olan NTTGame ya da oyun üzerinde hak sahibi tüm kimseler ile hukuki ve manevi olarak bir sorun yaşar mıyız? Bu konuda özellikle yetkili şahısların ve oyuncuların düşünceleri nedir?

Bu yazı, eğer yetkili kişiler cevap verecekse sunucu kuracak arkadaşlar için referans niteliğinde olabilir. Fakat oyuncular değil, yetkililerin verdiği cevapları esas almak gerekir.

NP olmadığı için özel olarak bilet gönderemedim. Moderatörler ve yetkili diğer kişiler cevap verirse hakikaten soru işaretlerini gidermiş olurum.

Saygılarımı sunarım, cevap bekliyorum, iyi çalışmalar.
    Last edited by bigboobs; 10-25-2015 at 12:02 AM.

Junior Member
    Teşekkür ederim cevabınız için. Şuan varolan PVP Server sahiplerine ve bu işin satışını yapanlara emsal olacak bir konu olacağını düşünüyorum.
    Last edited by bigboobs; 10-25-2015 at 12:31 AM. Reason: Ekleme*

Tags for this Thread