Merhabalar;
Öncelikle belirtmeliyim ki genie ayarlarını biliyorum ve gerektiği gibi yapıyorum söz konusu karakter bir archer
Atack range 40 da ve nedense bir süre sonra atağı kesiyor tabi o sırada bir monstere vurmuş oldğundan dolayı gereksiz pot sarfiyatı sağlıyor ve tekrar atağa dönmüyor.
Bunun sonucunda wolf ve diğer ayarlanmış skillerdede gecikmeler oluyor.
ACİL YARDIM LÜTFEN.
bende yeni gelen patchden sonra atak kesmeye başladı tüm parti bi süre sonra herkes aynı anda atak kesiyor tek ben değilim yetkililer ilgilenirse sevinirim
Genie ile ilgili şuan herhangi bir sorun olmadığının ve oyun içerisinde yaptığım kontrollerde kullanıcıların herhangi bir sorun ile karşılaşmadıklarının bilgisini aldım. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz eğer sorun yaşamaya devam ederseniz durumunuz ile ilgili video alarak özel mesaj yolu ile bana iletebilirsiniz arkadaşlar.
bende sordum sıkıntı yaşayan görmedm benim bu gün 2 kez durdu 2.si garipti tüm partinin bi anda durdu gm kontrolü falanmıydı artık bilmiyorum sürekli hale gelirse video almaya çalışıcam ilgin için teşekkür ediyorum göreevler hakkında da bilgi verirsen sevinirim bug a girme olayı olmuş sanırım
Yaşadığınız herhangi bir sorunda özel mesaj ile veya buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar, bilgimiz dahilinde olan tüm konularda size yardımcı olabilmek adına buradayız. Bahsi geçen görev ile ilgili problem yaşamanızın halinde küçük bir video alarak özel mesaj ile gönderebilirseniz durum ile ilgili kontrollerin sonrasında bildirimlerde bulunabiliriz.