Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Ticket

Member KaRaSeVDa_'s Avatar
    Nickname
    IIKaRaSeVDaII
    Class
    Priest
    Server
    US->Ionia
    Race
    El-Morad
    O ilk geçiş döneminde hesabını geçiren geçirmiş.Bikaç aydır da hiçbi şekilde geçiş yok.Bunu siz de biliyorsunuz ama bize yardımcı olmak yerine hep başınızdan atıyorsunuz.
    Zaten website kafasına göre ticket attırıyor bazen doğum günü girin diye hata veriyor hiç ticket bile atamıyoruz.
    Bilgileri doğru girdiğini söyleyen sadece ben değilim biçok arkadaşımız da doğru giriyor sonuç yok.
    Çoğu zaman ticketlere cevap gelmiyor.48 saatte bi ticket atıyoruz.Cevap geldiğinde de sorunun farkındayız üstünde çalışıyoruz zaman veremiyoruz falan diyor.
    İyi de aylardır bu böyle ticketi cevaplayanlar bile sorunun farkında bi siz kabul etmediniz halen doğru girin diyip duruyorsunuz.
    Artık aynı şeyleri söylemekten sinirlerim bozuldu bizi gerçekten kimse umursamıyor ortada kaldık.
    Oyunun da dini imanı para olmuş zaten.Premium alınca anında açılıyor trade pre bitince kapanıyor.Madem öyle premium alınca da açılmaması gerekmez mi bu nasıl bir çelişki?

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Ortada celiskili bir durum bulunmamaktadir. Size cevap gelene kadar beklersiniz ya da en basiti css ile karakteri aktarirsiniz. 2004'ten beri bu oyunu oynayan birisi olarak ayni sey benim basima gelse ve gecis donemini kacirip daha sonra da bilgilerimi hatirlamasaydim o kadar zaman bekleyecegime css alirdim. Bu sadece bir oneridir, size kimse gidip zorla css alin demiyor.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Nickname
    IIKaRaSeVDaII
    Class
    Priest
    Server
    US->Ionia
    Race
    El-Morad
    Halen bilgileri hatırlamadığımızı söylüyorsunuz.Geçiş dönemini kaçırmış olabiliriz.Herkes her zaman oyunu takip edemez.Kimimizin askerliği kimimizin okulu veya başka nedenleri vardı.Geçiş dönemini kaçırdık ama bilgilerimizi de biliyoruz.Kayıt tarihini bile biliyoruz.Galiba ben size kendimi anlatamıyorum, geçiş döneminden sonra bu ticket sistemiyle hesabı açılan yok, yok.Kendi adıma konuşacak olursam 40 gündür bu işle uğraşıyorum ama gerçekten sonuç yok.Bisürü insan konu açıyor veya derdini anlatmaya çalışıyor bilgileri biliyorum ama siteden giriş yapamıyorum diye.Siz hala oyunu savunup bizi suçluyorsunuz.Yardım anlayışınız buysa sağolun.Artık bu oyunun amacını anlayamıyorum.Bizi pes ettirip çarlardan vazgeçirmek mi yoksa başka çare kalmadığı için css almak ya da premium aldırmak mı...

Quote Originally Posted by KaRaSeVDa_ View Post
    Arkadaşım sen yardımcı olduğunu mu sanıyon onları biz de biliyoruz.Ortada büyük bi sorun var ilgilenen çözen yok.Yüzük basacaz 65 tl en az bronze premium alacaz 18 tl pre bitince ne olacak tekrar mı alacaz.Şu duruma bakar mısınız insanlara ''zorla'' cash aldırmaya çalışıyorlar.Hiç zorla değil falan diye itiraz etmeyin basbaya zorla.Bilgileri eksiksiz dolduranların hesapları da düzelmiyor bu da Büyük bir gerçek.Daha bi kişi gelip ticket attım düzeldi diyen var mı?Yok, söyleyende yalan söyler zaten.Ben yüzde yüz doğru giriyorum gelişme yok.Bi aydır yırtınıyorum bizi tınlayan yok bakalım nereye kadar gidecek bu işin sonu.
    daha cok beklersinz en güzeli yeni hesap acıp css ile önce charı sonra itemleri aktarmak aksi halde hiçbi destek sağlanmıyo bunun oyunun acığı olduğunu zannetmiyorm el değiştireli nerdeyse 1 sene oldu zamanında siteye kayıt olsaydın keşke !!!

Nickname
    IIKaRaSeVDaII
    Class
    Priest
    Server
    US->Ionia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by weknmsdfasdaa23132 View Post
    daha cok beklersinz en güzeli yeni hesap acıp css ile önce charı sonra itemleri aktarmak aksi halde hiçbi destek sağlanmıyo bunun oyunun acığı olduğunu zannetmiyorm el değiştireli nerdeyse 1 sene oldu zamanında siteye kayıt olsaydın keşke !!!
    Sen burda rahat kolduğunda oyun oynarken biz dağda gerilla kovalıyorduk sen rahat oyna diye !!!

Tags for this Thread