Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 43
    Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)

Sitelerde ki Fotoğraflar Doğru mu????

sayın forum yetkilileri ve gm ler.... dünden beri bazı forumlarda bir kaç resime denk geliyorum...sözde nttgame forumlarında yazılmış yazılar üzerinden.... forum yetkililerin playerlarla konuşmaları olarak... sizlere sormak istedim... fotoğraflar gerçekmidir yoksa photoshop falanmıdır... çünkü gerçek olacağına pek inanmıyorum... ama eğer kaldı ki gerçekse oyuncularla yapılan diyalog tarzlarını hiç hoş bulmadığımı belirtmek isterim... siz yine de bir kontrol edin isterseniz... ben resimleri buraya koyuyorum.... oyuncu arkadaşlarda bakabilirler... bakıp kendileri karar versinler... son söz yine yetkililerde tabi....

@AndrePaul @Maglorex @Brunof @CluTaah

http://www.hizliresimyukle.com/image/Wjy

http://www.hizliresimyukle.com/image/WjT

Member
    Nickname
    FinitoKaLyante
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Moderatörlerin üyeler ile konuşmasında hiçbir olumsuz noktayı ben bulamadım,aksine tatlı dil ile uyarı yapılıyor. Kaldı ki o attığın resimdeki konuda bende vardım. Bir üye 100 kez aynı soruyu soruyor ve kurallara uymadan alttan alttan vurmalar yapıyor. Meşalenizi söndürmek cümlesi neden bu kadar zorlarına gitti anlayamadım. Benimde görev yaptığım ismini veremeyeceğim bazı forumlar vardı ki inan buranın modlarına kurban olursun.

Üyelerin her zaman üstün davranması ve güzel cevaplar alması diye birşey malesef yoktur.Moderatörler zaten elinden gelen cevabı veriyor,kişi cevabı aldığı halde hala üzerine gidiyorsa yapacak tek seçenek vardır ki oda 'BANNED'dir.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Quote Originally Posted by finito1988x1 View Post
    Moderatörlerin üyeler ile konuşmasında hiçbir olumsuz noktayı ben bulamadım,aksine tatlı dil ile uyarı yapılıyor. Kaldı ki o attığın resimdeki konuda bende vardım. Bir üye 100 kez aynı soruyu soruyor ve kurallara uymadan alttan alttan vurmalar yapıyor. Meşalenizi söndürmek cümlesi neden bu kadar zorlarına gitti anlayamadım. Benimde görev yaptığım ismini veremeyeceğim bazı forumlar vardı ki inan buranın modlarına kurban olursun.

Üyelerin her zaman üstün davranması ve güzel cevaplar alması diye birşey malesef yoktur.Moderatörler zaten elinden gelen cevabı veriyor,kişi cevabı aldığı halde hala üzerine gidiyorsa yapacak tek seçenek vardır ki oda 'BANNED'dir.
    benim anlamadığım olay adam neden böyle konuşuyorsunuz diyor... herkes her lafı kaldırabilecek diye bir şey yok....adam hoşlanmamış olabilir... ve yönetici hala bu şekilde devam ederseniz diyor...bu bana saçma geldi....adamın birşeye devam ettiği yok ki... küfür etmiyor suçlama yapmıyor... kendisiyle öyle konuşulmasından hoşlanmamış bunu belirtiyor... yani burada yönetici olmak yöneticinin istediği kişiyle istediği şekilde konuşabildiği anlamına gelmez... yanlış mı düşünüyorum??

Member
    Nickname
    FinitoKaLyante
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by MaximTsigalko View Post
    benim anlamadığım olay adam neden böyle konuşuyorsunuz diyor... herkes her lafı kaldırabilecek diye bir şey yok....adam hoşlanmamış olabilir... ve yönetici hala bu şekilde devam ederseniz diyor...bu bana saçma geldi....adamın birşeye devam ettiği yok ki... küfür etmiyor suçlama yapmıyor... kendisiyle öyle konuşulmasından hoşlanmamış bunu belirtiyor... yani burada yönetici olmak yöneticinin istediği kişiyle istediği şekilde konuşabildiği anlamına gelmez... yanlış mı düşünüyorum??
    Resmi kim çektiyse işine gelen tarafdan çekmiş.Bir sorulur,bir cevap alınır. Ama alınan cevap yetmez de hala görevlinin üzerine gidilirse tatlı dil ile uyarı yapılır. Uyarıya hala uymuyorsa güzellikle uzaklaştırır. Sonuçta küfür edilmiyor,aşalanmıyor.

Senior Member Ajann's Avatar
    Metni kopyala sağ tıkla '' öğeyi denetle '' yap Şuan sen bir gm sin aslan.. Takılma böyle şeylere..

Ayrıca yapan arkadaş iyi '' Öğeyi denetle '' yapamamış /POST sayılarında değişiklik yok.. Biri size akıl versin artık ya. Uğraştığnız şeylere bak.
    Last edited by Ajann; 10-05-2015 at 01:44 PM.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Resmi kim çektiyse işine gelen tarafdan çekmiş.Bir sorulur,bir cevap alınır. Ama alınan cevap yetmez de hala görevlinin üzerine gidilirse tatlı dil ile uyarı yapılır. Uyarıya hala uymuyorsa güzellikle uzaklaştırır. Sonuçta küfür edilmiyor,aşalanmıyor.
    arkadaşlar ilk resim ile ikinci resime dikkat edin yalnız... ilk resimde mod birisne "meşaleniz söndürülecektir" diye cevap yazıyor... ikinci resimde bu konuşmanın doğru olmadığına dair yazıyı yazan kişi farklı... yani hani bir kişinin sürekli mod un üstüne giderek soru sorma durumu yok... ilk resimde cevap verilenle ikinci resimde cevap verilen kişiler farklı... aynı konu içerisinde mod iki farklı kişiye cevap veriyor.. birinci verilen cevaptan dolayı başka bir user rahatsızlık duyup bunu belirtiyor... ona da aynı cevap veriliyor...sizce bu "sen sus sende sus, konuşma sende sus" der gibi olmamış mı???

Member
    Nickname
    FinitoKaLyante
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by MaximTsigalko View Post
    arkadaşlar ilk resim ile ikinci resime dikkat edin yalnız... ilk resimde mod birisne "meşaleniz söndürülecektir" diye cevap yazıyor... ikinci resimde bu konuşmanın doğru olmadığına dair yazıyı yazan kişi farklı... yani hani bir kişinin sürekli mod un üstüne giderek soru sorma durumu yok... ilk resimde cevap verilenle ikinci resimde cevap verilen kişiler farklı... aynı konu içerisinde mod iki farklı kişiye cevap veriyor.. birinci verilen cevaptan dolayı başka bir user rahatsızlık duyup bunu belirtiyor... ona da aynı cevap veriliyor...sizce bu "sen sus sende sus, konuşma sende sus" der gibi olmamış mı???
    Yazı stilinden anlaşılıyor ki dünki kişiyle aynı kişisin sen.. Neyse iyi günler .

Senior Member Ajann's Avatar
    @MaximTsigalko; Fauwk POST sayıları iki resimdede aynı güzel shoplıyamamışın kanky biraz daha çalışman lazım.. Başarıların devamını dilerim ama bu gidişle çok zor beyin var ama zeka yok -_-

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Yazı stilinden anlaşılıyor ki dünki kişiyle aynı kişisin sen.. Neyse iyi günler .
    ben normalde nttgame forumunu kullanmam.... fakat dıger forumlarda bunları görünce bunları sorma ıhtıyacı hıssettım.gırıp sadece bu forumu okurum.bakıyorum da sızın bu forumda buglarla ılgılı bır tane bıle baslık bırakmamışlar..burada kı userları görünce adamın forumlarda baslık açmasına hak verdım doğrusu.bu userlar usunden buralar yeterince berbat olmuş... ayrıca bır nokta daha ben aynı kışı olsam eger bu baslıgı açmak yerıne neden bunu yapıyorsunuz bundan ne var dıye bır baslık acardım..ben dışarıda gordugumu buraya bıldıreyım dedım..keyfınız bılır.yarın bır gun aynı sey basınıza gelınce sızde dusersınız forumlara.adam bu yüzden bann yedım dıye bangır bangır bağırıyor forumlarda..

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Quote Originally Posted by Ajann View Post
    @MaximTsigalko; Fauwk POST sayıları iki resimdede aynı güzel shoplıyamamışın kanky biraz daha çalışman lazım.. Başarıların devamını dilerim ama bu gidişle çok zor beyin var ama zeka yok -_-
    kardeş fotonun doğruluğunu soruyorum ben burada. sen bana dıyorsun kı ıyı shoplayamamıssın.foto doğru mu degılmı bır yonetıcı de çıkıp demiyor kı doğru veya degıl...foto yalansa yalandır.ben shoplamakla uğraşacak degılım.bak baslıga.gordun mu??????? fotoğraflar doğrumu yazıyor. eger shopsa ınternete koyan kısıye aıttır..ben de o yüzden paylaşıyorum zaten

Tags for this Thread