Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Ticket

Junior Member

Exclamation Ticket

s.a 6 yıllık bir hesabım var uzun zamandır şifresini değiştirmediğim için şimdi trade yapamıyor ve pazara bile bakamıyor. ticket atarken orada yazmam gereken bazı bilgilerimi unuttum. yetkili birisi yardımcı olabilir mi ?
    buradan iletişim kurarsanız sevinirim.
    Last edited by BaTTaLGaZi; 05-21-2013 at 04:09 PM.

Member KaRaSeVDa_'s Avatar
    Nickname
    IIKaRaSeVDaII
    Class
    Priest
    Server
    US->Ionia
    Race
    El-Morad
    Boşuna uğraşma ordaki bilgileri doğru yazsan bile bi sonuç alamıyorsun.Bu sorunu çözülen hiçkimse yok.Benim birsürü çar gitti.Bi aydır hiçbir sonuç alamıyorum.Geçmiş olsun kardeşim.

Senior Member WoLFapaK's Avatar
    Quote Originally Posted by kals View Post
    s.a 6 yıllık bir hesabım var uzun zamandır şifresini değiştirmediğim için şimdi trade yapamıyor ve pazara bile bakamıyor. ticket atarken orada yazmam gereken bazı bilgilerimi unuttum. yetkili birisi yardımcı olabilir mi ?
    Uzun süredir oyuna girmeyen hesaplara sms onayı yapılması gerekmekte. Resmi siteden hesabına girerek hesabına sms onayı yaparsan trade ve pazar rahatlıkla yapabilirsin.

Banned
    Server
    US->Olympia
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by WoLFapaK View Post
    Uzun süredir oyuna girmeyen hesaplara sms onayı yapılması gerekmekte. Resmi siteden hesabına girerek hesabına sms onayı yaparsan trade ve pazar rahatlıkla yapabilirsin.
    öyle bir şey olmuyor zaten eski hesaplarda siteye giremiyorsun oyuna giriyorsun siteye giremiyorsun yani böyle kalacak adam

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by vuhuhu1 View Post
    öyle bir şey olmuyor zaten eski hesaplarda siteye giremiyorsun oyuna giriyorsun siteye giremiyorsun yani böyle kalacak adam
    Boyle birsey benim basima gelmis olsaydi hic dusunmeden oyun karakterimi bilgilerini bildigim, bir yere not aldigim yeni bir hesaba css ile aktarirdim.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Nickname
    IIKaRaSeVDaII
    Class
    Priest
    Server
    US->Ionia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Boyle birsey benim basima gelmis olsaydi hic dusunmeden oyun karakterimi bilgilerini bildigim, bir yere not aldigim yeni bir hesaba css ile aktarirdim.
    Css kaç tl bunu da söyleseniz iyi olurdu.Oyunun hatası yüzünden bunun cezasını neden biz çekiyoruz.Bilgileri doğru yazsak da sonuç alamadığımızı adınız gibi biliyorsunuz.Sonuç alan hiç kimse yok.Hergün konu açılıyor sonra arada kaybolup gidiyor.Ticketlere verilen cevaplar hep aynı.Bu kadar insan madur elinizden hiç mi bişey gelmez bizi temsilen bişeyler yapın artık.

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Quote Originally Posted by KaRaSeVDa_ View Post
    Css kaç tl bunu da söyleseniz iyi olurdu.Oyunun hatası yüzünden bunun cezasını neden biz çekiyoruz.Bilgileri doğru yazsak da sonuç alamadığımızı adınız gibi biliyorsunuz.Sonuç alan hiç kimse yok.Hergün konu açılıyor sonra arada kaybolup gidiyor.Ticketlere verilen cevaplar hep aynı.Bu kadar insan madur elinizden hiç mi bişey gelmez bizi temsilen bişeyler yapın artık.
    2800 Cash 65 TL civarı bir şey.

Senior Member PeRsianTiger's Avatar
    Nickname
    PeRsianTigeR
    Class
    Warrior
    Server
    US->Carnac West
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by kals View Post
    Şifre değiştirme ile alakası yok.
    Sms onay kodu almanız gerekiyor.
    Onuda yapamıyorsanız bronz premium çekin.Trade ve pazara bakabileceksiniz ancak pre bitince her şey tekrar eski haline döner.
    Bu esnada itemlerinizi başka hesaba aktarın derim ancak yeni açacağınız hesabada zaten sms onay kodu almanız gerekecek.
    İtemlerinizi tamamen bir hesapta hapsetmekten iyidir.Aksi taktirde sizin için pahalıya maal olur.
    Last edited by PeRsianTiger; 05-25-2013 at 04:25 PM.

Nickname
    IIKaRaSeVDaII
    Class
    Priest
    Server
    US->Ionia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by PeRsianTiger View Post
    Şifre değiştirme ile alakası yok.
    Sms onay kodu almanız gerekiyor.
    Onuda yapamıyorsanız bronz premium çekin.Trade ve pazara bakabileceksiniz ancak pre bitince her şey tekrar eski haline döner.
    Bu esnada itemlerinizi başka hesaba aktarın derim ancak yeni açacağınız hesabada zaten sms onay kodu almanız gerekecek.
    İtemlerinizi tamamen bir hesapta hapsetmekten iyidir.Aksi taktirde sizin için pahalıya maal olur.
    Arkadaşım sen yardımcı olduğunu mu sanıyon onları biz de biliyoruz.Ortada büyük bi sorun var ilgilenen çözen yok.Yüzük basacaz 65 tl en az bronze premium alacaz 18 tl pre bitince ne olacak tekrar mı alacaz.Şu duruma bakar mısınız insanlara ''zorla'' cash aldırmaya çalışıyorlar.Hiç zorla değil falan diye itiraz etmeyin basbaya zorla.Bilgileri eksiksiz dolduranların hesapları da düzelmiyor bu da Büyük bir gerçek.Daha bi kişi gelip ticket attım düzeldi diyen var mı?Yok, söyleyende yalan söyler zaten.Ben yüzde yüz doğru giriyorum gelişme yok.Bi aydır yırtınıyorum bizi tınlayan yok bakalım nereye kadar gidecek bu işin sonu.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Arkadaşım sen yardımcı olduğunu mu sanıyon onları biz de biliyoruz.Ortada büyük bi sorun var ilgilenen çözen yok.Yüzük basacaz 65 tl en az bronze premium alacaz 18 tl pre bitince ne olacak tekrar mı alacaz.Şu duruma bakar mısınız insanlara ''zorla'' cash aldırmaya çalışıyorlar.Hiç zorla değil falan diye itiraz etmeyin basbaya zorla.Bilgileri eksiksiz dolduranların hesapları da düzelmiyor bu da Büyük bir gerçek.Daha bi kişi gelip ticket attım düzeldi diyen var mı?Yok, söyleyende yalan söyler zaten.Ben yüzde yüz doğru giriyorum gelişme yok.Bi aydır yırtınıyorum bizi tınlayan yok bakalım nereye kadar gidecek bu işin sonu.
    Benim hesap kayit tarihim 2004 ben neden sorunsuz hesabimi aktardim, neden bir sorun yasamadim. Benim gibi binlerce eski oyuncu var neden sorun yasamiyor. Eger bilgilerinizi hatirlamiyorsaniz veya musteri hizmetlerine ticket attiginiz halde dogrulama bilgileriniz uyusmuyorsa yapacak birsey yok. Css alirsin almazsin orasi sana kalmis ama bunun bir hata ile ilgisi yok, hesap bilgilerinizi hatirlamiyorsaniz bir yere not alin.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread