Results 1 to 8 of 8
    Junior Member asdf2342's Avatar
    Nickname
    QuaLityIGuardiaN
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    UnforgetTableS
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad

Angry Knight online durduk yere soyulan çarım

en son 2 gün önce girmiştim çarıma İtemleri pazara koydum yattım sabah kimse çekmemişti kapattım Bugün girdim çarıma tekrar ama itemlerimde param da yok tu Durduk yere bir çar nasıl soyulabilir Herhangibir koxp yok bilgisayarımda keylogger olabilicek herhangibir sitedede gezinmiyorum ve bilgisayarım formatlı sadece knight var NTTGAME i suçlu buluyorum ya bunu açıklayın yada itemlerimi geri verin durduk yere soyulmam imkansız.

Senior Member OnixPK's Avatar
    Nickname
    Siyahlar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Ticket yollayın burdan size yardım etmezler.

Otp varmıydı ?

Durduk yere karakterin soyulamaz.İki olasılığımız var ;
    1.Keylog yedin ya da şifreni bilen bir arkadaşın var ve seni soydu.
    2.İtemlerini tl ile aldın ve hepsi çalıntı itemdi patch ile beraber silindiler.

Adamlar o itemleri 1-2 kod ile yapıyorlar.Nttgame durduk yere girip senin karakterindeki 1-2 itemi alıp çıkacak değil.Adamlara anlamsız yere suç atma.

Nickname
    QuaLityIGuardiaN
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    UnforgetTableS
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Sorun şurada 1. si hiçbir arkadaşım şifremi bilmiyor
    2.si Bilgisayarım da knighttan başka hiçbirşey yok ve youtube dan başka hiç bir siteye giriş çıkış yapmıyorum
    3.sü bu olay resetten sonra oldu sanırım
    ve ben bu olayı çok araştırdım resetten sonra çok çar soyulmaya başlamış itemler siliniyor olabilir
    kendimi bildim bileli knight oyuncusuyum knightı durduk yere suçlayacak bir insan değilim

Otp yok diğer çarımda var dı otp bunda yok

Ticked nasıl atılıyor bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Member
    Nickname
    Schibukai
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    eğer resetten hemen sonra silindiyse %99 nttgame görevlileri illeqal item diye silmiş olabilirler ama bunun için açıklama yaparlar yada komple banlarlar ve bu devirde char soymak için keylogger virus trojen gibi yazılımlara yazılım ve programlara gerek duymadanda yapılıyor sitelerden bile char soyabiliyorsun.

Nickname
    QuaLityIGuardiaN
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    UnforgetTableS
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Nasıl olduğunu bilmiyorum Neyse geçti iş işten artık gidenlerin üstüne su içicem yine Alıştım artık knıghtta soyulup mağdur kalmaya Knıght online bununla daha iyi ilgilenmeli ama suçlu onlar değil biziz soyula soyula hala oynuyoruz Neyse sağolun siizde son bi kere ticked atarım yardım eden olursa olur olmassa alıştığım yerden devam.
    Bana takıl hayatın renklensin Fazla takılma gökkuşağına dönersin

Senior Member OnixPK's Avatar
    Nickname
    Siyahlar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad

knight çıktığından beridir oynarım.Hayatımda 1 kez soyuldum onu da üniversitedeyken ev arkadaşım yapmıştı.Aynı evde olduğumuz için sıkıntı yoktu kendi charına aktarmış itemleri bana söylememiş hepsi o
    Bildiğiniz tüm sitelere girerim.Private server oynarım.Hile sitelerine bakarım oyuna hala bot yapılıyor mu ? hile yapıylorlar mı diye.Buna rağmen hiç soyulmadım.Pc de antivirüs yok.Makinaya hiç format atmadım geldiğinden beridir aynı.Şifremi hiç değiştirmedim.Otp 1 tane karakterime yapmak zorunda kaldım çünkü ko başkası charınıza girdi diye beni banladı.Banı açmak için otp yi zorunlu kıldı ki şuan o chara zaten girmiyorum 1-2 yıldır sadece pazardayım.Soyulmanızın tek sebebi sizlersiniz.

Tags for this Thread