Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
    Banned

Boss Event Teklifi...

Seneler Önceydi.... K2 Zamanında Hatırlıyorum...Eğer Eski Oyuncular Varsa Tam Olarak Hatırlarlar...Hafta da 1 veya 2 Boss Event Yapılırdı.... Boss Event dan Kastım GM lerın Senede 1 Kere Yaptıgı Server a Ozel Boss Eventlar Degıl... Her Hafta 1 veya 2 Sefer Boss Event Yapılırdı.... Mesela Butun Oyuncular Boss Event Tarihlerını Ve Saatlerını Bılırdı Ezebere..ve O saatler de Oyun Yogunlugu Inanılmaz Dercede Artardı...Player Sayısı Cosardı Adeta....GM Ustten Yazardı Herkes Raon a Dıye Butun Orclar Raona Zıplarlardı Hemen... Ve 1-2 Dakıka Icınde Gmler Bossları Yagdırmaya Baslardı... Cok Zevklı Bır Etkınlıktı...Aslında Gerı Donusu Serverlar da Oyuncuları Cekebılecek Bır Etkınlık Olabılır...Utc Gıbı Her Hafta Sabıt Bır Gun Sabıt Bır Saatte Mesela 2 Saat Sureyle Yapılabılır.... Hatırlayanlar Varsa Daha Detaylarını Anlatabılırse Iyı Olur....

Herkese Saygılar.....

#DirenLegal

Senior Member WoLFapaK's Avatar
    Anlattığın pek cazip gelmeyebilir ama eskilerden bahsettin madem bende bahsedeyim. Eskiden sadece sosyal medyadan duyuru yaparlardı. ''Beramus 2 maradonda 1 saat sonra boss etkinliği yapılacak'' gibisinden. Boss etkinliklerini haber alabilmek için sürkeli takip ederdim.

Banned
    Nickname
    WithMeForever
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by clandanlider View Post
    Seneler Önceydi.... K2 Zamanında Hatırlıyorum...Eğer Eski Oyuncular Varsa Tam Olarak Hatırlarlar...Hafta da 1 veya 2 Boss Event Yapılırdı.... Boss Event dan Kastım GM lerın Senede 1 Kere Yaptıgı Server a Ozel Boss Eventlar Degıl... Her Hafta 1 veya 2 Sefer Boss Event Yapılırdı.... Mesela Butun Oyuncular Boss Event Tarihlerını Ve Saatlerını Bılırdı Ezebere..ve O saatler de Oyun Yogunlugu Inanılmaz Dercede Artardı...Player Sayısı Cosardı Adeta....GM Ustten Yazardı Herkes Raon a Dıye Butun Orclar Raona Zıplarlardı Hemen... Ve 1-2 Dakıka Icınde Gmler Bossları Yagdırmaya Baslardı... Cok Zevklı Bır Etkınlıktı...Aslında Gerı Donusu Serverlar da Oyuncuları Cekebılecek Bır Etkınlık Olabılır...Utc Gıbı Her Hafta Sabıt Bır Gun Sabıt Bır Saatte Mesela 2 Saat Sureyle Yapılabılır.... Hatırlayanlar Varsa Daha Detaylarını Anlatabılırse Iyı Olur....

Herkese Saygılar.....

#DirenLegal
    Haftanın bir günü UTC gibi bir event olabilir. Ve yeni bir harita eklenebilir oraya da 50 adet boss atılabilir. Lobo lupus lycoan talos harpy queen snake queen troll kıng....
    Bu haritaya giren de aynı ft gibi sınırlı olabilir mesela 80 kişi girebilir yada daha düşük.
    Ya da EMC DODO MORODON gibi Her iki ırkın da katılabileceği alanlara boss atılabilir. Ve çok farklı bosslar atılıyordu o zamanlar. Küçüklü büyüklü. Bi atılmaya başlandığında da 100 lerce boss oluyordu koca morodon boss kaynıyordu. Bu haftada bir kere olabilir ve devamlı olarak her hafta tekrarlanabilir.

Maradon un ortasına atacaksın 2 ulıtıma 2 volkanık 1 felankor hak eden alsın.1 saatte sonlanmazsa sıleceksın. al sana etkınlık

Senior Member SkCZ0cK's Avatar
    Nickname
    lGi00l
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Impregnable
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Ben hatırlıyorum Ultima nın Volkanik Rock un o serverdaki çoğu usere tek attığını

Towndan doğar doğmaz yine ölüme giderdik ne günlerdi be

Quote Originally Posted by SkCZ0cK View Post
    Ben hatırlıyorum Ultima nın Volkanik Rock un o serverdaki çoğu usere tek attığını

Towndan doğar doğmaz yine ölüme giderdik ne günlerdi be
    İşte zevk orda yoksa bellı map a lobo lupus atıp direk kesip drop almak o kadar zevk vermez. lvl e bakmaksızın kac kere boss a yatıp bas kalk yapar yıne boss a kosulurdu

Nickname
    lGi00l
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Impregnable
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by AnyPri View Post
    İşte zevk orda yoksa bellı map a lobo lupus atıp direk kesip drop almak o kadar zevk vermez. lvl e bakmaksızın kac kere boss a yatıp bas kalk yapar yıne boss a kosulurdu
    O zamanlar oyun zevkten ibaretti.Şu an ticaretten ibaret olduğu için zevk alınmıyor.Ben inanmıyorum oraya milletin item için gittiğine.Mesela ben sırf boss görmek için gittim.Dark marelerin bossu hala aklımda

Quote Originally Posted by SkCZ0cK View Post
    O zamanlar oyun zevkten ibaretti.Şu an ticaretten ibaret olduğu için zevk alınmıyor.Ben inanmıyorum oraya milletin item için gittiğine.Mesela ben sırf boss görmek için gittim.Dark marelerin bossu hala aklımda
    Emc deki ATILLA ları hatırla sabahtan aksama kadar beklerdık cıkmasını =)

Banned
    Nickname
    WithMeForever
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Morodonun ortasına tam magic anvilin oraya 2 vr 2 felankor 2 ultima atıcan tamam. Uğraş kes sonra 1 saat

Nickname
    lGi00l
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Impregnable
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by AnyPri View Post
    Emc deki ATILLA ları hatırla sabahtan aksama kadar beklerdık cıkmasını =)
    Kesinlikle

Tags for this Thread