otp olmasa olmazmı bu ya neden boyle bişi var isteyen otp yapar isteyen yapmaz sonucta hesap güvenligi kişiye ait birsey haa dogru ya cash alması lazımtrade icin flan
http://forum.nttgame.com/forum/forum...lana-Al%C4%B1m
Buraya yeni servere başlayacak arkadaşların bakması rica olunur clanlarımızı ayarlayalım şimdiden
Yetkili bir biri cevap verirse sevinirim:
1. Saat kaçta yeni sunucu açılır?
Saat 4'te bakımla birlikte beklemeye başlayıp 7-8 saat beklemek istemiyoruz açıkçası. Eğer tam saati belli değilse bile 11-13 arası gibi örnek bir tahmini bir saat aralığı verirseniz seviniriz.
2. İndirim planı olduğu söylendi. Bu indirim cash ucuzlaması mı yoksa pus itemları ucuzlaması mı? Örneğin 800 cashin TL fiyatı mı düşecek yoksa pusta satılan bir eşyaya cash indiririmi mi yapılacak.
Çevremdekilerin ve benim aklıma takılan bu iki soruyu cevaplarsanız sevinirim.
Hadi Hayırlısı![]()
cash fiyatları düşmeden yeni swye geçmem ben bune ya 3200 cash 120 tlmi olur
Otp kayıt ücretsiz otp silmediğin hatalı şifre yapmadığın zaman cash gitmez. Yeniden kod alma işleminde sadece 5 kc ödersin. Yani otp olup olmaması sadece güvenlik ve koxperların hat sıkıntısı çeksin diye getirilmiş bi işlem. Otp istemeyen kişi koxperdır yetkililerden logların incelenmesini talep ediyorum![]()
Last edited by Rscc; 08-28-2015 at 11:31 AM.
iste budur 1 ayi geckin suredir birlesimde bug olusan ring icerisindeki karakterlerin sorunu cozulmuyor itemi silinen gb si silinen oyunculara cevap verme zahmetinde bile bulunulmuyor oyunun icindeki buglarin sayisi belli degil otp olmadan tek bir hesabini koruyamayan hileyi hic bir sekilde onleyemeyen oyun yonetimi farmer koxper oyuncular ve gb hile item satis sitelerinin ekmegine yag surmek amaciyla durmadan yeni server aciyorlar hayirli olsun deveye diken yaranir
Last edited by agahibrahim; 08-28-2015 at 01:26 PM.
Yeni server kaçta açılacak sayın gm team lead?
Öyle bir sınavdayız ki, Kitap açıp bakmak serbest!
( Kuran-ı Kerim )
Saati açıkça söyleyeceklerini zannetmiyorum.