Arkadaşlar dün gece pazar kurdum ve 3 de rest geldikten sonra çıktım 5 6 saat sonra tekrar giriş yapmak istedim fakat ıd ve şifre girdikten sonra blocked fln yazıyo siteye giriş yapıyorum hesap durumunda Investigation(E) #AVD-556-55943 bu yazıyo her hangibir illegal veya koxp kullanmadım anlamadım zaten charım 4 gün oldu açalı neden böyle bişey oldu yardımcı olabilirmisiniz okadar item var emek var boşa gitcek heps
Block durumunuzdan yola çıkarak, hesabınızın inceleme altında olduğu gözüküyor.
Forum üzerinden destek verilmediği için destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Durum ile ilgili nihai kararı destek ekibi gerekli incelemeler sonrasında bilet üzerinden tarafınıza bildirecektir.
tamam ama hiç bi illegal işe bulaşmadım 4 5 günlük char pazar kurdum rest geldi sonra tekrar girdim oyuna çıktım 5 6 saat sonra tekrar girmek istediğimde hata aldım yani okadar koxper var okadar hile kullanan var biz kullanmadığımız halde nası böyle oluyo anlamadım
Az önce belirttiğim gibi, durum ile ilgili destek ekibi ile iletişime geçip inceleme sonrasında konu ile ilgili size yapacakları geri dönüşü beklemeniz gerekiyor.
Durumu eğer uygun ve anlaşılır bir dille izah ettiyseniz şayet en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır.