Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Exclamation Power Up Store Hatası

Her PUS'a girişimde 30 saniye olmadan hata aliyorum.

Oyuna tekrar giriş yapmadan önce hep ayni patchi atiyor.

XIGNCODE3 a log dosyasini mail attim cevapları :

Your xigncode.log sent to us has detected a third party program as the following;
    C:\Windows\AppPatch\AcLayers.dll

İşletim sistemi: Windows 10

Senior Member Senmonka's Avatar
    Nickname
    JannyFrost
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AgeOfHumanity
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    El-Morad
    Aclayers bir çağrı merkezi gibi çalışır.. Bilgisayarda yürütülen her hangi bir program bir iş yapmak istediğinde Aclayers'i arar.. O da ilgili birimlere haber verir iş gerçekleştirilir.. En iyi bu şekilde tercüme edebiliyorum..

Şimdi.. Sanıyorum ki olay şu.. PUS'a girdiğinizde oyun bilgisayardan bir cevap talep ediyor, bilgisayarın yazılımsal bir problemden dolayı doğru cevap veremiyor, güvenlik programı XIGNCODE bunu tehdik olarak algılıyor ve oyun dosyasını silerek oyunu kapatıyor..

Sanırım windows 10'n daha henüz tam gelişmemiş olmasından kaynaklanan bir problem.. Şimdi burada sana çözüm üretmek imkansız gibi ..

Bilgisayarını eski bir windows sürümüne geri yüklemek ya da windows 10'u bir sabit diskten tekrar kurmak sorununu çözebilir..

İyi forumlar..

Not: Çok az bilgi var malesef, varsayımsal bir cevap verebildim.. Umarım işine yarar..

Banned
    Server
    KO -> Gordion
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Senmonka View Post
    Aclayers bir çağrı merkezi gibi çalışır.. Bilgisayarda yürütülen her hangi bir program bir iş yapmak istediğinde Aclayers'i arar.. O da ilgili birimlere haber verir iş gerçekleştirilir.. En iyi bu şekilde tercüme edebiliyorum..

Şimdi.. Sanıyorum ki olay şu.. PUS'a girdiğinizde oyun bilgisayardan bir cevap talep ediyor, bilgisayarın yazılımsal bir problemden dolayı doğru cevap veremiyor, güvenlik programı XIGNCODE bunu tehdik olarak algılıyor ve oyun dosyasını silerek oyunu kapatıyor..

Sanırım windows 10'n daha henüz tam gelişmemiş olmasından kaynaklanan bir problem.. Şimdi burada sana çözüm üretmek imkansız gibi ..

Bilgisayarını eski bir windows sürümüne geri yüklemek ya da windows 10'u bir sabit diskten tekrar kurmak sorununu çözebilir..

İyi forumlar..

Not: Çok az bilgi var malesef, varsayımsal bir cevap verebildim.. Umarım işine yarar..
    Win 10 kullanıyorum ve böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım. Rahat rahat kullanabiliyorum tüm özellikleri.

Arkadaşın sorunu kullandığı programlardan kaynaklı veya Clientten oluşmuş bir sorun olabilir.

Bilgisayarında ki gereksiz, kullanmadığın dosyaları kaldırıp. Knight Online resmi sitesinden son clienti indirip temiz bir kurulum yaparak deneme yapabilirsin.

Game Master Maglorex's Avatar
    Nickname
    Maglorex
    Merhabalar,

Xigncode tarafından bilgisayarınızda zararlı bir yazılım bulunduğu zaman bu tarz bir hata alabilirsiniz. Arka planda çalışan programları kapatıp tekrar dener misiniz ?

Ayrıca C:\Windows\AppPatch\AcLayers.dll dizininde çalışan exe varsa kontrol edip kapatmayı dener misiniz ?

Senior Member RushTorukMacto's Avatar
    Nickname
    RushTorukMacto
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    ConFiDenT
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Bir Virüs taraması yaptır eğer düzelmezse şifreni değiştir bilgisayarına format atmanda fayda var

Senior Member root4secure's Avatar
    Race
    Karus
    Benzer hatayı Windows7 kullanıcısı olarak bende almıştım.Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra herhangi bir problem olmadı.Özellikle PUS'u açtığınız zaman mı bu hatayı alıyorsunuz ?

Junior Member
    geçmiş olsun inşşalh acılır carın

Junior Member
    oyuna sorunsuz gırıorum fakat power up store actıgımda hata verıor retry dıor tıklıorm lakın ole beklıo hıc bısey yapmıor cozum

Tags for this Thread