Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Exclamation windows 10 da oyunu çalıştıramıyorum

Merhaba sayın nttgame ceoları ve diğer arkadaşlar öncelikle geçen gün windows 10 un resmi yayına geçmesiyle bende pc me yükledim ve şuan pc mde tek yüklü oyun phantomers var ve açamıyorum şöyle bir hata verdi

Acaba sorun phantomers damı kingdom içinde aynı hata geçerlimi ?
    çözümü olan varsa yardım etsin lütfen

Senior Member Mikadoxs's Avatar
    Nickname
    Mikadoxs
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    TerriTory
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Bende Windows 10 Kullanıyorum Böyle Bı Sorunla Karşılasmadım.

Professional FPS Gamer.

Hak Yiyen Hack Yer

Senior Member Belstram's Avatar
    Nickname
    Belstram
    Merhaba,

Windows 10'u kullandığınız sürüm orjinal bir sürüm mü? Daha önceden de test edildi ve Phantomers Windows 10 işletim sisteminde sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Sanıyorum ki yaşadığınız sorunun işletim sistemi ile alakası yok. Arka planda çalışan üçüncü bir program oyunun çalışmasını engelleyebilir.
    Phantomers'ı ilk açtığınızda güvenlik duvarınız otomatik olarak sizden " Bu uygulamaya izin verilsin mi? " tarzında bir izin ister. Eğer bu daha önce reddettiyseniz lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızdan bunu değiştirip Phantomers'a izin verin.
    Sorun hala devam ederse lütfen bu başlık altından tekrar sorununuzu belirtin.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Belstram View Post
    Merhaba,

Windows 10'u kullandığınız sürüm orjinal bir sürüm mü? Daha önceden de test edildi ve Phantomers Windows 10 işletim sisteminde sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Sanıyorum ki yaşadığınız sorunun işletim sistemi ile alakası yok. Arka planda çalışan üçüncü bir program oyunun çalışmasını engelleyebilir.
    Phantomers'ı ilk açtığınızda güvenlik duvarınız otomatik olarak sizden " Bu uygulamaya izin verilsin mi? " tarzında bir izin ister. Eğer bu daha önce reddettiyseniz lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızdan bunu değiştirip Phantomers'a izin verin.
    Sorun hala devam ederse lütfen bu başlık altından tekrar sorununuzu belirtin.
    izin vermişimdir bunlara dikkat ederim sonrasında windows 10 orjinal ama ben öyle pc den yükseltip güncellemedim microsoftun sitesinden indirip usb atarak sıfırdan yükledim böyle hata verdi olmazsa kotam yenilenince kingdom ve phantomers ı tekrar indircem

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mikado View Post
    Bende Windows 10 Kullanıyorum Böyle Bı Sorunla Karşılasmadım.
    ben usb den attım normalden yükseltmedim. galiba ondan

Tags for this Thread