Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Exclamation Acil Yardım. Character Seal Scrool Failed !!

Ring basmak istediğim karakterin yan çarına girdim ve ring basmak istedim. Yalnız Failed alıyorum neden ?

[IMG][/IMG]

#CCM-462-84233 Numaralı ticket üzerinden bug bildirimi yaptım. Lütfen gereken inceleme yapılsın ve bu bug çözülsün.
    Last edited by fatihinharami; 08-09-2015 at 06:54 PM.

Karakterin üzerinde item ve para yoktur. Magic bag yeni aldım boşalttım zaten. Lütfen yardımcı olunuz.

orda 2 slot dolu bildiğim kadarıyla söyliyim 1 slot daha boşaltacan 1 slot dolu olabilir

Basmak istediğim çar bu değil hocam. Yan çarı zaten. CSS basacağım karakterin üzerinde hiçbirşey yok. Parada dahil. Ama hala Failed veriyor. Bildiğim kadarıyla premiumda gerekmiyor.

bilemiyorum relog at sonra dene bir belki olur görev varmı varsa sil

Senior Member Acheroon's Avatar
    Karakterin üzerinde, Valkyrie, Dragon Wings veya pathos takılı mı acaba?

Quote Originally Posted by Acheroon View Post
    Karakterin üzerinde, Valkyrie, Dragon Wings veya pathos takılı mı acaba?
    Hayır hiçbirşey yok efendim karakterin üstünde. Sadece magic bag var onuda magic bag boşaltmak için aldım. Daha önce magic bag ile CSS bastığımı biliyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir.

#Acheroon Character Seal Scrool traden aldım. Arkadaş kullanmadığı için bana verdi. Sorun bu olabilir mi ? Çok saçma ama aklıma birşey gelmiyor çünkü.

Senior Member Acheroon's Avatar
    Character Seal Scroll (CSS) Ring - Rehberi başlıktaki yönergeleri tamamı ile yapıp dener misiniz ? Gözünüzden bir şey kaçmış olabilir eğer sorun hala devam ediyorsa teknik bir sorundan kaynaklanıyor olabilir, destek ekibi ile irtibata geçmeniz gerekir.

Quote Originally Posted by Acheroon View Post
    Character Seal Scroll (CSS) Ring - Rehberi başlıktaki yönergeleri tamamı ile yapıp dener misiniz ? Gözünüzden bir şey kaçmış olabilir eğer sorun hala devam ediyorsa teknik bir sorundan kaynaklanıyor olabilir, destek ekibi ile irtibata geçmeniz gerekir.
    gözden kaçan birşey yok zaten şuan. herşey normal. Bu sorunu vermesi çok saçma.

Tags for this Thread