Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Adam kendini mod sanıyo ya da olmaya çalışıyo daha öncede karşılaştık aynı şahısla ve bunlar yıpratıcı hareketler . Adam bilmiyo mu bilet atıcanı ya da atmıcanı sen kim oluyorsunda bilet atın güncellemeyin falan diyebiliyorsun bu başka bi konuya attığı yorumdannn . Konuyu açan arkadaşı destekliyorum . Son yorumunada katılıyorum . Helal olsun delikanlı adammışsın .

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by _SmauG_ View Post
    Adam kendini mod sanıyo ya da olmaya çalışıyo daha öncede karşılaştık aynı şahısla ve bunlar yıpratıcı hareketler . Adam bilmiyo mu bilet atıcanı ya da atmıcanı sen kim oluyorsunda bilet atın güncellemeyin falan diyebiliyorsun bu başka bi konuya attığı yorumdannn . Konuyu açan arkadaşı destekliyorum . Son yorumunada katılıyorum . Helal olsun delikanlı adammışsın .
    Yorumun İçin Teşekkür Ederim....

Aslında Bu Konuya Başka Yorum Yazmayacaktım Ama Sanırım Bunun Üzerine Yazmam Gerekiyor Diye Düşündüm.... Kimse Yanlış Anlamasın...Ben Bu Başlığı Açarken İnsanlardan Övgü Almak Ön Plana Çıkmak Ya da Birileriyle Uğraşmak İçin Açmadım... Derdim de Niyetim de Bellidir... Anlamayanlar İçin Tekrar Anlatayım Derdimi....Herşeyin Bir Kuralı Vardır...Hele ki Ciddi İşler de Herşey Kuralına Göre İlerlemelidir... Disiplin Kaybedilirse Düzen Bozulur.... Ve Olması Gerektiği Gibi Forumun da Bazı Kuralları Vardır... Bugün Şunu Düşünmekteyim... Forumlarda Herşey Kuralına Göre Olacak mı Yoksa Kurallar Kimileri İçin Esnetilecek mi...Kuralların Esnetilmesi Demek Her Anlamda Kuralların Esnetilme İhtimalini Doğurur... Bu da Otoriteyi Zayıf Gösterir...Gerçekten İnsanlara Elinizden Geleni Yaptığınızı Söylüyorsanız Gerçekten İnsanlara Uğraştığınızı Söylüyorsanız Şimdi de Kuralına Kitabına Uygun Olan Yapılmalıdır... Bir Arkadaş Oyunun Daha Ciddi Sorunları Var Demiş.... Sana Şunu Hatırlatmak İsterim Dostum...Biz Türklerin Bir Lafı Vardır...

"Balık Baştan Kokar"... İşte Olay Budur... Forumlarda Otorite Kuralları Uygulamazsa Kurallar Uygulanmazsa Oyunda Nasıl Uygulanmasını Beklersiniz??? Forumlarda Olan Illegaller Otoritenın Kuralları Uygulamadıgını Görünce Oyun İçin Ne Düşünürler... Sakın Bana "Amann Bu Adam Ceza Alınca Herşey Düzelecek mi Demeyin" Moderatörler Nasıl Diyiyor Bak... Yardımcı Olmak...Burada Kurallara Uymayan Birisi İçin Moderatörlere Biz de Yardımcı Oluyoruz...Fakat Kuralın Uygulanmaması Sonucunda Biz Ne Düşüneceğiz...İşte İnsanların Zihninde Birşeylerin Düzelebileceği İnancını Vermek İstiyorsan Herkese Eşit Mesafede Olmalısındır... Ben Moderatörlere Yardımcı Olurken... Kalkıp JonSnow İsimli Arkadasa Herhangi Bir Hakarette Bulundum mu??? Ya da Herhangi Bir Moderatör Cümleleriyle Konustum mu?? Fakat Yine de Moderatörlere Yardımcı Olmaya Calısıyoruz...Kurallara Uymayan Birisni Gösteriyoruz....

Daha Once de Dedigim Gibi "Balık Baştan Kokar".... Kimseye Saygı Ve Sevgimizi Kaybetmiyoruz..Fakat Bunun Yanında Herkese Eşiktlik Herkese Adalet Ve Herkese Aynı Mesafede Bir Otorite İstiyoruz....

Herkese Tekrar İyi Günler Dilerim...

Saygılarımla

Senior Member
    Daha öncede dedim yine dillendiriyorum sana sonuna kadar katılıyorum . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar . Daha öncede oyundaki bir yanlışlığı tespit ettiğim için 15dk içinde hem forum hem oyun hesabım kapatıldı . Yaz sezonu bitsin uğraşacak birşeyler bulduğum an o yanlışlıkla ilgili yine konu açacağım ve yine banlanacağım . Müşterilerinize destek olmak istiyorsanız yanlışlarınızı düzeltin . Oyun yönetimine saygılar .

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Sayın JonSnow

Bunun İçin Senin Düşüncenin Yeterli Olacağını Sanmıyorum....Bu da Benim Düşüncem Tabi ki Doğal Olarak...Ayrıca Herkesın Düşüncesine Saygılı Oldugumuz Icın Konu Burada Ve Herkesın Bu Konuda ki Yorumlarını Alıyoruz...Ama Sunu Farkettım....Konudan Once ki JonSnow Olsa Soyle Bir Cumle Kurabılırdi...[Sadece Tahmını]

"Konu Hakkında Gerekli Acıklamalar Yapılmıstır... Konu Kılıt Lutfen"

Evet Evet Bunu Yapabılırdı Dıye Dusunuyorum...Fakat Bakıyorum da Bu Konudan Sonra Cumlelerımız Arz Talep Cumlelerı Olarak Duzelmıs...Bunun Bıle Bır Basarı Oldugunu Dusunuyorum....

Saygılarımla...

Senior Member
    Resmiyetten uzak gönülden işini yapabilecek gönüllü moderatör olmak yolunda başarılar arkadaşımıza . Başımızın üstünde yeri var.

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Forum içerisinde oyunculara yardımcı olmaya çalışan bunu da forum kuralları çerçevesinde yapan tüm oyunculara teşekkür ediyorum. Konu içerisindeki gereksiz tartışmaya da anlam veremedim.
    Bilgi en büyük güçtür

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by _:by:Caner_ View Post
    Forum içerisinde oyunculara yardımcı olmaya çalışan bunu da forum kuralları çerçevesinde yapan tüm oyunculara teşekkür ediyorum. Konu içerisindeki gereksiz tartışmaya da anlam veremedim.
    Size 2 Sorum Olacak....

1) Bu Arkadas Moderatormudur Degılmıdır???

2) Eger Moderator Degıl Ise Moderator Sekılnde Insanlara Uyarıda Bulunmak Hakkına Sahıpmıdır....

Eger Ilk Sayfada kı Resımlere Bakarsanız Bunu Daha Iyı Anlayabılırsınız....

Ve Ayırca Soyle Bır Durum Var.... Sızın Gereksız Dedıgınız Tartısma Insanların Canını Sıkmaktadır.... Ve de Sunu Unutmayın Isımlerımız Gorevlerımız Sınıflarımız Karakterlerımız Ne Olursa Olsun Bırbırımızın Dusuncesıne Saygı Duymalıyız...Bızım Rahatsızlık Duydugumuz Bır Olayı [ Gereksız Tartırsma ] Gormenız Gercekten Cok Uzucu...Yanı Buradan Rahatsızlık Duydugumuz Konuları Hıc Onemsemedıgınız Hatta Gereksız Gordugunuz Sonucuna Varabılırmıyız???

Saygılarımal....

Senior Member
    Quote Originally Posted by _:by:Caner_ View Post
    İşte tamda bahsedilen kişinin bu tip söylemlerde bulunmasından şikayetçi olduk .

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Konuyla Ilgılı Bır Islem Uygulanacakmıdır....Bılgılendırılmek Istıyoruz....Kurallardan Yanamı Yoksa Keyfınızden Yana mı Oldugunuzu Ogrenmek Istıyoruz...Bu Konuda Israrlıyız... #DirenLegal

Senior Member
    Quote Originally Posted by madethernal31 View Post
    Konuyla Ilgılı Bır Islem Uygulanacakmıdır....Bılgılendırılmek Istıyoruz....Kurallardan Yanamı Yoksa Keyfınızden Yana mı Oldugunuzu Ogrenmek Istıyoruz...Bu Konuda Israrlıyız... #DirenLegal
    Beklemedeyiz #DirenLegal

Tags for this Thread