Acıkcası Cok Guzel Konusmussun....Takdir Ettim...Ve Inan Bas Harflerle Ilgılı Soyledıklerınde Bır Sorun YokBır Sıkıntı Yasamıssın Bellı Dogal Olarak Dusuncelı Olmak Bazı Seylerde Cekıncelı Olmak Cekıncenı Belırtmek Hakkın...Karsımda Bu Kadar Duzgun Konusan Bır Insan Oldugu Icınde Sana Ayrıca Tesekkur Ederım...Lakin Bilmen Gereken Bır Konu Var....JonSnow Konusunda Ben de Senınle Aynı Dusunceler Icerısınde Olmak Istıyorum...Fakat Eger Forumda Bulunan "JonSnow Bilgilendirme" Isımlı Baslıgı Incelersen Arkadasın Kendısıne Dıger Arkadaslar da Rahatsızlıklarını Dıle Getırmıs Fakat Kendısı Bunu Iyı Nıyetle Yaptıgını Ve Yaptıklarında Yanlıs Bırsey Olmadıgını Idda Etmektedır...Bu Baslıgın Acılmasının Sebebı Budur...Yanı Kendısıne Rahatsızlıgımızı Dıle Getırmemıze Ragmen O Bu Davranısın Gayet Normal Oldugunu Dusunmektedır...Bu Yuzden Bır Kısım Insanın Rahatsızlıgı Varken Rahatsızlık Duyan Insan da Bunu Gayet Normal Karsıladıgı Icın Bu Konunun GM ve Moderatorler Tarafından Cozume Kavusturulması Amacıyla Bu Baslık Acılmıstır...Kendısının Rahatsızlık Duyan Arkadaslarla Ilgılı Olan Umursamaz Tavrı Cok Can Sıkıcı Ve Uzucudur... Umarım Ne Demek Istedıgımı Anlatabılmısımdır... Saygı Ve Sevgı Cercevesınde Yazdıgın Yazılar Ve Yorumların Icınde Tekrar Tesekkur Eder Iyı Gunler Dılerım....
Saygılar...

)
Bır Sıkıntı Yasamıssın Bellı Dogal Olarak Dusuncelı Olmak Bazı Seylerde Cekıncelı Olmak Cekıncenı Belırtmek Hakkın...Karsımda Bu Kadar Duzgun Konusan Bır Insan Oldugu Icınde Sana Ayrıca Tesekkur Ederım...Lakin Bilmen Gereken Bır Konu Var....JonSnow Konusunda Ben de Senınle Aynı Dusunceler Icerısınde Olmak Istıyorum...Fakat Eger Forumda Bulunan "JonSnow Bilgilendirme" Isımlı Baslıgı Incelersen Arkadasın Kendısıne Dıger Arkadaslar da Rahatsızlıklarını Dıle Getırmıs Fakat Kendısı Bunu Iyı Nıyetle Yaptıgını Ve Yaptıklarında Yanlıs Bırsey Olmadıgını Idda Etmektedır...Bu Baslıgın Acılmasının Sebebı Budur...Yanı Kendısıne Rahatsızlıgımızı Dıle Getırmemıze Ragmen O Bu Davranısın Gayet Normal Oldugunu Dusunmektedır...Bu Yuzden Bır Kısım Insanın Rahatsızlıgı Varken Rahatsızlık Duyan Insan da Bunu Gayet Normal Karsıladıgı Icın Bu Konunun GM ve Moderatorler Tarafından Cozume Kavusturulması Amacıyla Bu Baslık Acılmıstır...Kendısının Rahatsızlık Duyan Arkadaslarla Ilgılı Olan Umursamaz Tavrı Cok Can Sıkıcı Ve Uzucudur... Umarım Ne Demek Istedıgımı Anlatabılmısımdır... Saygı Ve Sevgı Cercevesınde Yazdıgın Yazılar Ve Yorumların Icınde Tekrar Tesekkur Eder Iyı Gunler Dılerım....
Reply With Quote