Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 40
    Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by CherryLady View Post
    Arkadaşlar sizi suizan altında bırakyısam özür dilerim. Ben sadece son zamanlarda başıma gelen bir olaydan dolayı şüphe duyduğum için kelimelerin baş harflerini büyük yazan sizmisiniz diye sordum. Kimsenin üzerine alınmasına gerek yoktur. Hiç bir şekilde kimseyi suçlamak ya da zan altında bırakmak istemem. Bu konuda sizleri kırdıysam, üzdüysem, hatamı affedin.

Asıl konumuza gelirsek; JonSnow un forumda moderatörler gibi kalıplaşmış kelimeler kullanması ya da yönlendirmesi sizleri rahatsız etmiş olabilir. Rahatsızlığınızı bildirmeniz sizin en doğal hakkınız. Fakat bu durumdan ötürü hesabı kapatılsın ya da banlınsın diye çaba sarf etmek JonSnow adlı kişiyi zan altında bırakmak ne kadar doğru bir düşünce? Bu kadar ağır bir cezanın uygulanması yerine kişinin kendini iyileştirmesi yönünde adımlar atılabilir. Bu açılan konu uyarı niteliğinde olsun ve JonSnow banlanmak yerine kendini iyileştirme yönünde adımlar atsın görüşündeyim.

Nedenini sorarsanız: Bir deyim vardır "iyilik yaparsın, kabahat bulursun" diye. Burada adı geçen şahıs (JonSnow) insanlara yardım etmeyi amaçlamış ve bu yönde elinden gelen desteği vermek istemiş olabilir. Bunu direkt olarak Mod gibi ya da Gm gibi davranıyor demek doğru bir düşünce ve karar olmaz ki bu yargısız infaz olmaktadır. Sizlerin direk mod ya da gm gibi davranıyor diyerek suçlamanız ve kendi gözünüzde şahısı suçlu bulmanız şüphesiz tek taraflı bir düşüncedir. Aslında JonSnow insanlara yardım etmeyi amaçlarken aklından böyle bir düşünce geçmiyor olabilir.

Bu yüzden bu açılan konu ve yazılan yorumlar ders niteliğinde değerlendirilip, şahısın diğer kullanıcı yorumlarına göre hareket etmesi, kendisinin yapılmasını ya da yapılmaması gerektiğini söyledikleri konularda düşünüp, bundan sonra kendisini iyileştirmesi yolunda adım atması gerektiği kanaatindeyim. Fakat şahıs kendini iyileştirme yolunda adımlar atmayıp ve bu konuyu kendisine bir uyarı niteliğinde kabul etmeyip eski davranışlarına devam ederse o zaman hüküm ve cezai işlemi uygulama yetkisi sayın modlarda ve GM lerde dir.

JonSnow un beraatini talep etmekteyim. Son sözüm budur sayın GM ve Mod yöneticileri..

(Avukatlık ücretini bi ara hallederiz kardeş )
    Acıkcası Cok Guzel Konusmussun....Takdir Ettim...Ve Inan Bas Harflerle Ilgılı Soyledıklerınde Bır Sorun Yok Bır Sıkıntı Yasamıssın Bellı Dogal Olarak Dusuncelı Olmak Bazı Seylerde Cekıncelı Olmak Cekıncenı Belırtmek Hakkın...Karsımda Bu Kadar Duzgun Konusan Bır Insan Oldugu Icınde Sana Ayrıca Tesekkur Ederım...Lakin Bilmen Gereken Bır Konu Var....JonSnow Konusunda Ben de Senınle Aynı Dusunceler Icerısınde Olmak Istıyorum...Fakat Eger Forumda Bulunan "JonSnow Bilgilendirme" Isımlı Baslıgı Incelersen Arkadasın Kendısıne Dıger Arkadaslar da Rahatsızlıklarını Dıle Getırmıs Fakat Kendısı Bunu Iyı Nıyetle Yaptıgını Ve Yaptıklarında Yanlıs Bırsey Olmadıgını Idda Etmektedır...Bu Baslıgın Acılmasının Sebebı Budur...Yanı Kendısıne Rahatsızlıgımızı Dıle Getırmemıze Ragmen O Bu Davranısın Gayet Normal Oldugunu Dusunmektedır...Bu Yuzden Bır Kısım Insanın Rahatsızlıgı Varken Rahatsızlık Duyan Insan da Bunu Gayet Normal Karsıladıgı Icın Bu Konunun GM ve Moderatorler Tarafından Cozume Kavusturulması Amacıyla Bu Baslık Acılmıstır...Kendısının Rahatsızlık Duyan Arkadaslarla Ilgılı Olan Umursamaz Tavrı Cok Can Sıkıcı Ve Uzucudur... Umarım Ne Demek Istedıgımı Anlatabılmısımdır... Saygı Ve Sevgı Cercevesınde Yazdıgın Yazılar Ve Yorumların Icınde Tekrar Tesekkur Eder Iyı Gunler Dılerım....

Saygılar...

Banned
    Infractions
    0/2 (25)
    Arkadaş gerekli kanıtlarıyla şikayetini dile getirmiş ve bu açıkça forumda suçtur , cezai yaptırımını istemesi de en doğal hakkıdır.

Hal böyle iken kuralları hiçe sayan birini savunmaktaki amaç nedir ?

İnsanlara her üslupta yardım edebilirsiniz illa ki bilmişlik taslamak , yetkili ağızıyla konuşmak mı şart ???

Senior Member CherryLady's Avatar
    Nickname
    CherryLipsXO
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    FourNations
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by madethernal31 View Post
    Acıkcası Cok Guzel Konusmussun....Takdir Ettim...Ve Inan Bas Harflerle Ilgılı Soyledıklerınde Bır Sorun Yok Bır Sıkıntı Yasamıssın Bellı Dogal Olarak Dusuncelı Olmak Bazı Seylerde Cekıncelı Olmak Cekıncenı Belırtmek Hakkın...Karsımda Bu Kadar Duzgun Konusan Bır Insan Oldugu Icınde Sana Ayrıca Tesekkur Ederım...Lakin Bilmen Gereken Bır Konu Var....JonSnow Konusunda Ben de Senınle Aynı Dusunceler Icerısınde Olmak Istıyorum...Fakat Eger Forumda Bulunan "JonSnow Bilgilendirme" Isımlı Baslıgı Incelersen Arkadasın Kendısıne Dıger Arkadaslar da Rahatsızlıklarını Dıle Getırmıs Fakat Kendısı Bunu Iyı Nıyetle Yaptıgını Ve Yaptıklarında Yanlıs Bırsey Olmadıgını Idda Etmektedır...Bu Baslıgın Acılmasının Sebebı Budur...Yanı Kendısıne Rahatsızlıgımızı Dıle Getırmemıze Ragmen O Bu Davranısın Gayet Normal Oldugunu Dusunmektedır...Bu Yuzden Bır Kısım Insanın Rahatsızlıgı Varken Rahatsızlık Duyan Insan da Bunu Gayet Normal Karsıladıgı Icın Bu Konunun GM ve Moderatorler Tarafından Cozume Kavusturulması Amacıyla Bu Baslık Acılmıstır...Kendısının Rahatsızlık Duyan Arkadaslarla Ilgılı Olan Umursamaz Tavrı Cok Can Sıkıcı Ve Uzucudur... Umarım Ne Demek Istedıgımı Anlatabılmısımdır... Saygı Ve Sevgı Cercevesınde Yazdıgın Yazılar Ve Yorumların Icınde Tekrar Tesekkur Eder Iyı Gunler Dılerım....

Saygılar...
    Taktir edilmek herkesin hoşuna gider, teşekkür ediyorum

Sizinde yukarıda belirttiğiniz gibi;
    Dıger Arkadaslar da Rahatsızlıklarını Dıle Getırmıs Fakat Kendısı Bunu Iyı Nıyetle Yaptıgını Ve Yaptıklarında Yanlıs Bırsey Olmadıgını Idda Etmektedır...
    Benimde yukarıda anlatmak istediğim şey buydu. JonSnow bunu iyi niyetle yaptığını düşünüyor ve yaptıklarında yanlış bir şey olmadığının kanaatinde. Forum kuralları madde 5 de yazdığı gibi kişinin kendisini moderatör ya da gm olarak göstermesi suçtur. Ama burada jonsnow un modlar gibi konulara cevap vermesi onu moderatör ya da GM olarak gösterdiğine delil olmaz. Alenen ben Moderatörüm ya da GM im demiyor kendisi. Şu da unutulmamalıdır ki "taklitler aslını yüceltir" burada JonSnow un yanlış değerlendirilebilecek davranışı, benim kanaatimce moderatörler gibi yazı yazmak, Moderatör ya da GMler gibi konulara cevap vermek kısacası forum modlarını ya da GM leri taklit etmesidir. Sizlerin bu davranışlardan hoşnut olmamanız ya da rahatsız olmanız pek ala olası bir durumdur ve sizin de bu davranıştan rahatsız olmanızı çok iyi anlayabilmekteyim.

Daha iyi anlaşılabilmesi için özet geçmek gerekirse;
    Forum kuralları madde 5 de de denildiği gibi kişinin kendisini forum moderatörü ya da Gm i gibi göstermesi suçtur. Ama burada söz konusu olan şey kişinin kendisini forum modu ya da gmi olarak göstermesi değildir. Yani "suç" değil yalnızca "taklit"tir. Forum kurallarında da Moderatörleri ya da Gmleri taklit etmenin bir suç olduğuna ya da yasak olduğuna dair ilişkin madde, madde 5 de üstü kapalı olarak verilmiştir. O yüzden JonSnowun olası bir ceza alacağını düşünmekten ziyade forum Moderatörlerinin ya da GMlerinin JonSnow u uyaracakları düşüncesindeyim. Yukarıda da belirttiğim gibi hüküm GM ve Moderatör ekibinindir. Verecekleri kararın en doğru karar olacağına inanıyorum.

Teşekkür ederim, iyi oyunlar, iyi forumlar. Saygılarımla..

Forum Kuralları madde 5: Knight Online forumlarında üyelerin kendileri yetkili gibi göstermeleri, diğer üyeleri bu şekilde uyarmalarına izin verilmemektedir (GM ya da MODlar gibi userleri uyarmanın yani gm ya da modları taklit etmeye diğer üyelerin izini yoktur). Bu yetkiye sahip sadece forum moderatörleri ve oyunun yetkili personelidir. Bu tarz yaklaşımlarda bulunan kullanıcılar uyarılacak, uyarının dikkate alınmadığının ve devam edildiğinin tespit edilmesi durumunda forum moderatörleri veya oyunun yetkili personeli tarafından süreli/süresiz forumdan uzaklaştırılacaklardır.
    CherryLipsXO - FireArmy Clan - Destan Server

Senior Member CherryLady's Avatar
    Nickname
    CherryLipsXO
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    FourNations
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Richtofen View Post
    Arkadaş gerekli kanıtlarıyla şikayetini dile getirmiş ve bu açıkça forumda suçtur , cezai yaptırımını istemesi de en doğal hakkıdır.

Hal böyle iken kuralları hiçe sayan birini savunmaktaki amaç nedir ?

İnsanlara her üslupta yardım edebilirsiniz illa ki bilmişlik taslamak , yetkili ağızıyla konuşmak mı şart ???
    Kanıtlar illaki vardır. Benim bahsettiğim şey insan bir şey yaparken, yaptığı şeyin yanlış da olsa doğru olduğunu düşünüyor olabilir. Küçük bir örnek vermek gerekirse; Diyelim ki sizin çocuğunuz var yolda yürürken çocuğunuz yerde sigara izmariti gördü ve eline aldı. Siz çocuğunuzu yerden sigara izmariti aldı diye dövermisiniz yoksa karşınıza alıp bunun yanlış bir davranış olduğunu mu söylersiniz?

Benim kuralları hiçe sayan birini savunma amacım yoktur. Sadece sizin jonsnowun banlanmasını istemenize karşın, banlanması yerine uyarı cezası alması taraftarıyım. Yukarıda ki küçük örnekte de bahsettiğim gibi insanlar her zaman hata yapabilir. Ama yapılan hatayı cezalandırmak yerine hatanın çözümüne odaklanmak, doğruyu-yanlışı göstermek daha olası ve insancıl bir çözümdür.

Kendi kişisel kanaatim jonsnow un uyarı cezası alacağı yönündedir. Bu tür davranışlarına devam ederse madde 5 de de denildiği üzere Mod ya da Gm arkadaşlarımızın takdiri doğrultusunda süreli ya da süresiz olarak uzaklaştırılacaktır. Teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum
    CherryLipsXO - FireArmy Clan - Destan Server

Senior Member
    Quote Originally Posted by CherryLady View Post

Forum Kuralları madde 5: Knight Online forumlarında üyelerin kendileri yetkili gibi göstermeleri, diğer üyeleri bu şekilde uyarmalarına izin verilmemektedir (GM ya da MODlar gibi userleri uyarmanın yani gm ya da modları taklit etmeye diğer üyelerin izini yoktur). Bu yetkiye sahip sadece forum moderatörleri ve oyunun yetkili personelidir. Bu tarz yaklaşımlarda bulunan kullanıcılar uyarılacak, uyarının dikkate alınmadığının ve devam edildiğinin tespit edilmesi durumunda forum moderatörleri veya oyunun yetkili personeli tarafından süreli/süresiz forumdan uzaklaştırılacaklardır.

Renkli Font la Belirlenmiş Yerler Yeterince Açık Tabiki Şahsın Kendisi Bu Tarz Davranışlarda Birdaha Bulunmazsa Kimse Şikayetçi Olmaz Ancak Kendisinin Yalnış Birşey Yapmadığını İdda Etmesi Durumu Buralara Getiriyor Bence Forumda Elbette Herkez Birbirine Yardımcı Olucak Bu Çoğu Zaman Oyuncuların Birbirini Desteklemesi Hatta İleriki Düzeyde Gm Ve Modların Bile Oyuncuları Desteklemesi Şeklinde Sonuçlanıyor Bir Çok Şekilde Şahit Oldukki Cr ye Açılan Konuyu Genel Sohbete Açmak Yasak Olduğu Halde Genel Sohbete Açılan Konu Sayesinde Cr Deki Konuların Hemen İlgi Görmesi Ve Modlarında Buna Yardımcı Olması Gibi Kısaca Bu Forum u Kullanan Arkadaşlar Zaten Aptal Değil Nereye Neyin Yazılıcağını Biliyor Uyarı Gerekiyorsa Olması Gereken Mod Vya Gm Gibi Uyarmaktan Ziyade Bir Oyuncu Gibi Kardeşim Sorununda Haklısın O İşin Hallolması Lazım Ama Konunu Birde Cr ye Açmayı Dene Daha Hızlı Sonuç Alabilirsin Gibi Bir Yorum Neden Olmasın ?

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Kullanıcılara yardımcı olmak başka bir şey, kendini forum moderatörü olarak tanıtmak ya da bunu başkalarına bu şekilde hissettirmek başka bir şeydir. Ben oyunun tüm resmi forumlarda bulunmuş normal kullanıcıyken de insanlara bu şekilde yardımcı oluyordum ve kimseden uyarı bile almadım. Lütfen aradaki ince çizgiye dikkat ediniz. Forumda gönüllü olarak bize yardımcı olmaya çalışan tüm forum kullanıcılarını takdirle izliyoruz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Banned
    Class
    KO -> Warrior
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Kullanıcılara yardımcı olmak başka bir şey, kendini forum moderatörü olarak tanıtmak ya da bunu başkalarına bu şekilde hissettirmek başka bir şeydir. Ben oyunun tüm resmi forumlarda bulunmuş normal kullanıcıyken de insanlara bu şekilde yardımcı oluyordum ve kimseden uyarı bile almadım. Lütfen aradaki ince çizgiye dikkat ediniz. Forumda gönüllü olarak bize yardımcı olmaya çalışan tüm forum kullanıcılarını takdirle izliyoruz.
    Modlarda yardımı hakediyor.

Member NosWeMosBABY's Avatar
    Nickname
    NosWeMosBaby
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Providencia
    Race
    El-Morad
    Yerinde Ve Güzel Bir Cevap Olmuş .
    Çok Teşekkür Ederim Açıklamanız İçin En Azından Zan Altında Kalmıyoruz Böylelikle .
    Kolay Gelsin İyi Çalışmalar .

Saygılarımla ,
    NosWeMosBaby

BiR Umuttur Yaşamak ...

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Şu Okudugum Yazıdan Sonra Herkes Rengini Belli Etmiştir.....Başka Sözüm Bulunmamaktadır...Şimdiye Kadar Saygımı Kaybetmemiştim Fakat Bu Dakika İtibari İle Artık Kaybedersem ki [Yine de Kufur Etmem] Herkesten Şimdiden Özür Dilerim.... Artık Forumlar Yalakalığın Kol Gezeceği Bir Yer Olduğunu Belli Etmiştir... Ama Şaşılması Gerektiğini Düşünüyorum... Zaten Oyun Bug ı Kullanıp Bannlanan Sonra da Bann ı Açılan İnsanların Olduğu Yerde Yalakalar Neden Prim Yapmasın ki.... O Zaman Bunca Moderatör Demek ki Yetmiyor Bu Siteye...Ayrıca Sayın Moderatörler Kimse Sizlere Yardımcı Olmayacak...Bu Sizin İşiniz... Bu İşi Siz Yapacaksınız... Yapmak Zorundasınız.... Başkalarını Karıştırmadan...Yarın Bir Gün Bu Arkadaşın Kendinden Emin Tavırlarıyla Moderatör Ağzıyla Yönlendirme Yapamasından Dolayı Oluşabilecek Bir Sıkıntı da Suçlu Olan Arkadaş O Değil Sizler Olacaksınız Bunu Sakın Unutmayın.... Şu An İtibariyle Artık Forumunda Güvenilirliği Tehlike Altındadır.... Bu Yüzden Forumda Bulunmanın da Anlamı Yoktur....

Herkese İyi Günler Dilerim...

Saygılarımla...

Hoşçakalın....

Senior Member
    kendini mod veya gm diye tanıtıp bundan cıkar elde etmeye çalısmamış, kullanıcılara yardım amaçlı yorumlar atmıştır. belki bazı yerlerde "uyarma " gibi biraz fazla ciddi davranmış olabilir, bu durumda ceza alması gereksiz. bu saçmalıkları bırakıp oyunun asıl sorunlarını tartışalım.

Tags for this Thread