Results 1 to 5 of 5

Lightbulb Bedava n points hakkında birkaç soru

Merhabalar.Bedava n points linklerine tıkladım ve kredi kartı bilgilerimi bu sitelerle paylaştım ve 7 günlük ücretsiz olarak bu sitelere kayıt olup ücretsiz n poinst kazandım.Ancak sorum şu ki ben üyeliğimi iptal ettiğim taktirde bu n points ler benden geri alınacak mı ya da herhangi bir sorun teşkil edecek mi ?

Cevap için şimdiden teşekkürler

Junior Member
    sanırım 1 senelik üye gibi bişey olacaksın ve 7 gün ardından her ay 30 dolarmı 40 dolarmı ne yazıyosa onu uyelik ücreti olarak ödeyeceksin. Yani bedavaya cash alım derken daha çoğunu boşuna vereceksin.

Konu hakkında yetkililerden kesin cevap bekliyoruz.

üyelikte teyit amaçlı 2 Euro kesiyor kredi kartından 7 gün içinde iptal ettirirsen 2 euro iade ediliyor kartına . 2 ay önce bedava npoint aldım iptal ettirdim üyeliğimi npointler geri alınmadı 2 euro mu geri yatırdılar aylık ücret flnda kesilmedi . ama siz yinede kendinizi sağlama alın npoint i aldıktan ve 2 euro nuzu geri aldıktan sonra kartınızı iptal ettirin veya kayboldu deyip yenisini isteyin çekemezler zaten.

Bu yüzden banned yiyen userler olmuş sözleşme gereği benim almak istediğim bilgi bu yüzden ban yer miyiz

Tags for this Thread