Results 1 to 1 of 1
    Junior Member

27.06.2015 Gece saat 2:20 ve 2:30 arasi hacklendim, Orion - ExeTaR, lvl 71 Warrior -

Iyi Aksamlar,

Dün 27.06.2015 Gece saat 2:20 ve 2:30 arasi hacklendim, o saatde oyundaydim, ve tam item cekmistim chara.

Problemimi anlatmaya calisim, o aksam ben 14-15k Npoint, knight cash yükledim. NTTGAME sitesinden Euro olarak ödeme yapildi.
    Oyunda o Npoint u Genie ye cevirdim ve 25m den satdim tanesini hizli gitsin diye. 3 Kisiyle Trade atdim, TheGateKeperS orc Priest dier 2 kisiye hatirlamiyorum. Bunlara Genie satdim indirimli ve bi tanesine HB +7 satdim, GB ve Dragon Scale +7 Warrior parcasi verdi 2 tane.

Simdi geri kalan parayla, Dragon Scale set +7 Warrior dizdim, Iron Belt +0 aldim, Avedon +6, Hell Breaker +6 bastim, elimde de lvl 70 görev silahi +7 yeni basildi.

Cok Fazla item degil, ama degeri 20 GB.
    Tam isim bitti +6 Hell breaker i basdim DC yemeye basladim, lag da girdi, bende lag var dedim.
    Sonra oyuna girmeye calistim, "Account currently in use yazdi" Bu demek birisi girdi charimla, sonra bir daha denedim OTP Error verdi.
    Girdiken sonra Warriorum Ciplak, calmislar o saydik itemleri, gerisi bound zaten. Para da bitmisti.
    Ya Trade Hack attilar, veya CMD den cikan Knight 64 gibi bisey 10 kere ekranima cikan kabul edene kadar keylogger girdi ve ordan gördü herseyi ve hackledi chari.
    Tabi hemen Support a ticket yazdim, cevap bekliyorum, uzun sürer umarim.
    Simdi ben kime trade attigni ögrenmek istiyorum, kim hacklemis chari.
    Ve Rollback imkan i varmi eskisi gibi veya itemleri geri vercekler mi.
    Ben almanya dan katiliyorum 23 yasima gircam burda tanidik knight oynuyan yok, bizim orda kimse oynamaz ve tanimaz bu oyunu.
    Kendi bilgisayarim, bisey de indirmedim, baska sayflardan item veya GB de almadim.
    Legal playerim, 2004 de basladim bu oyuna Diez, Olympia, Edana, Girakon ve cok biraktim.
    Dün para yatirdim ve hacklendim.
    Lütfen yardimci olurmusunuz. Tam olarak 168 Euro soktum ve cektigim itemler kullanmadan gitti. O hackere haram ediyorum o parayi.
    Bütün zevkimi aldi, cok item de olmasa, paraya yazik oldu.

Tesekürler, ExeTaR

Ticket ID : #EWS-914-94907
    Reported date: 27-06-2015 / 03:43

Ticket ID : #WUL-741-15864
    Created: 28-06-2015 / 00:38
    Last edited by Exelance93; 06-27-2015 at 10:38 PM.

Tags for this Thread