Karuslar orayı koxperlardan korunmak için kullanıyor, Arka tarafa legal şekilde geçebiliyorsun ve geçtiğinde diğer ekranlarda duvarın içindeymiş gibi görünüyorsun. Ardeam de oynayıp bunu bilmemen enterasan doğrusu. Eğer bahsettiğin kişi gerçekten illegal program kullanıyor ve bunu ispat etmeye çalışıyorsan farklı bir yer de KSC veya Video alman gerekiyor. Gerçi konuyu niye açtığını da anlamış değilim ama galiba hile bildirimi yapacaksın.
Bu durum için ise Cheat-Report sekmesini kullanmalısın.
Koxper den korunmak için bölgemi olur saçmalamışsın koxperlerde wall hack var her yere atak yapabiliyor duvar felan önemsiz adamlara
orada leval adam girse neye yarar girer bekler atak da yapamaz legal ise ama tabi legal ise illegal ise adamlar geçince arkalarında başlar vurmaya sonra burada bug var skil işliyor ayağına girer
Böyle boş boş yazıları görünce biraz düşünüyorum düşünüyorum ama içinden bir türlü çıkamıyorum, Yaptığın yorumu hiç okumaya gerek duyuyor musun? Ben okudum koca bir boşluktan başka bir şey hissetmedim. Boss agacı çıkmadan 10 dakika önce Ardeam'de partysiz oyuncular gelir orada oturur boss ağacı çıkmasını bekler, Hayatınız da hiç mi oyun oynamıyorsunuz yada gerçekten çok mu bilgisizsiniz inanın bunun ayırımını yapamıyorum, Yorum yapmışsın ama neyi niye savunduğunu sen bile bilmiyorsun, Laf olsun diye kısaca yorum yapmışsın. Bir char açıp oraya girmeyi dene denedikten sonra foruma gelip yorumunu gözden geçirip tekrar dan yorum yap belki birşeyler öğrenmiş olursun. İnsanları çok kolay karalayabiliyorsunuz aynı durumu size yapsalar bas bas bağırırsınız biz koxp kullanmıyoruz vay yönetim işini yapmıyor kafasına göre banlıyor. Ben oradaki adama tanımam etmem, Ama bildiğim bir şey var ki Visual bugg diye bir kavram var ve bu durumdan dolayı çoğu masum oyuncu ceza alıyor, Koxperlar ise boş boş geziyor. Şimdi gerçekten birşeyler öğrendiğinde gelip konuyu tartışabiliriz.