Results 1 to 6 of 6

Oyun içi security hatası alıyorum

Oyun oynarken belirli zamanlarda değil, oyuna girdikten 10-15 dakka sonra oyundan atıyor. Hata ismi olarak security alert çıkıyor. Oyunu silip yeniden yükledim. Olmadı hata almaya devam ettim. Format attım yine aynı hatayı almaya devam ediyorum ne yapmalıyım

Senior Member Fauwk's Avatar
    Quote Originally Posted by brk_jhR8bDa6 View Post
    Oyun oynarken belirli zamanlarda değil, oyuna girdikten 10-15 dakka sonra oyundan atıyor. Hata ismi olarak security alert çıkıyor. Oyunu silip yeniden yükledim. Olmadı hata almaya devam ettim. Format attım yine aynı hatayı almaya devam ediyorum ne yapmalıyım
    Hata kodunda ne yazdığına dikkat ettin mi ?

0xE019100B hatası alıyorum. İngilizce hata veriyor. Suspicious program detected. Yazıyoe

Quote Originally Posted by brk_jhR8bDa6 View Post
    0xE019100B hatası alıyorum. İngilizce hata veriyor. Suspicious program detected. Yazıyoe
    Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü alıp konuya eklersen yardımcı olmaya çalışayım, arka planda çalışan uygulamalardan birisi x3 ün kara listesinde ve bu yüzden oyuna erişim sağlayamıyorsun.

http://hizliresim.com/Pq7QnN Burdan bakabilirsin şuanda oyundayım görev yöneticisi bu durumda.

Eset de oyunu güvenilir bölgeye ekle ve Eset ile çalışan ekrn.exe yi, usb guard ve tw yi sonlandır.
    Format sonrasında tüm driverlarının kurulumunu yaptın mı ?
    Last edited by SHN_GLNR; 05-31-2015 at 09:46 PM. Reason: soru eklendi.

Tags for this Thread