Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

Exclamation Karakter Seçimin 'den > Oyuna Giriş Kısımında Geçen Loading 'te Direk Hatasız Atması!

Evet Arkadaşlar ;

Orion Sunucusunda Yeni Bronze Premium Aldım Hesabıma Karakter açmak için Giriş yaptım. Ardından, Oluşturduğum karakterin oyuna giriş yapması için Loading Kısmını beklerken Hatasız ve uyarısız, Oyundan direk düşmeler yaşamaktayım.. Bu süre zarfında umarım Premium Saniyesi bile gecikmez diye umuyorum!!..

En Kısa Sürede yanıt alabileceğim bir yöntem bildirirseniz Taleplerimi oradan da bildirmek isterim..
    Yardımcı Arkadaşlara Şimdiden..
    Teşekkürler.

ÇÖZÜLDÜ!..
    Last edited by Assets; 05-24-2015 at 08:39 PM.

Senior Member Fauwk's Avatar
    Önce Orion 2 ye giriş yapmayı deneyin ve karakterinizi folkta bırakın daha sonrasında oyuna giriş yapın ve alt kısımda bahsettiğim adımları uygulayın.

Karakterinizi folk village'e geçirin ve çıkış yapın daha sonra problem yaşadığınız bilgisayar ile giriş yapın bu sefer girişte sıkıntı yaşamayacaksınız fakat sakın town atmayın! Karakterinizi yürüterek maradon pazar alanına getirin 15 dk bu alanda kalsın karakteriniz pazar alanını gezin sorununuz ortadan kalkacak. Bu süreç içerisinde gateden geçiş yapmayın yada town atmayın aksi taktirde kullandığınız bilgisayar ile tekrar girişte problem yaşarsınız.

Tags for this Thread