yetkili arkadaşlarım bazı oyuncuların açtığı konuya yazmışlar devamlı giriş yapıp hesabı bloke etmeyin diye fakat bunu yorum olarak değil arkadaşım ntt nin resmi sayfasında yayınlamanız gerekir tek tek konulara bakmaz kimse açıklama varmı ona bakar aynı hatayı bende aldım bu gün ve otp bloke oldu kaldırıp kurdum gereken tüm işlemleri yaptım sıfırlama zaten olmuyor herşey normal diyor .
npoint desen yeterince harcadım yani tekrar id şifre göndermekle. firmanın yaptığı hatayı buradaki kullanıcılara mal ediyorsunuz hesabım otp hesabım bloke oldu açılmasını istiyorum hep insanlardan anlayış beklemeyin zaten buradaki insanlar kullanıcılar yeterince anlayışlı zamansız oyun kapanmaları server ıssızlığı oyuncu eksikliği sürekli değişikliklere katlanmak vs. vs. sizde işinizi lütfen düzgün yaparak bu tarz kayıplara ve keyif kaçırmalara mahal vermeyin.
otp çok iyi yapılan bir uygulama güvenlik açısından fakat eğer böyle durduk yere bozulabiliyorsa kalitesini sorgulamak gerekir .
birde lütfen bu konuyu okuyunca bu durumuda göz ardı etmeyin her firmanın dahili telefon numarası olur verilen hizmette bir sıkıntı yaşanması durumunda veyahut problem şikayet durumları için gereken bir sistem telefon numarası. günde 1 defa ticket hakkı yetmediği durumlarda insanları beklemek zorunda bırakıyorsunuz . lütfen bu konuyla ilgilide birşeyler düşünürseniz eminim benim gibi düşünen çok arkadaşım vardır.

Reply With Quote