Results 1 to 8 of 8
    Junior Member
    Nickname
    HacXxXx5858
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad

Angry Telefon numarami değiştirdim otp giremiyorum oyunada giremiyorum.

Numaramı değiştireli baya zaman oldu. OTP ile ilgili bir sıkıntım yoktu. Taaki 3 gün önce bilgisayarım çökene kadar. Yav arkadaş bir format attık. Eski id ve auth code'yi denedim yok olmadı fail dedi. Telefon numarasına sms gönderiyormuş öyle açılıyormuş. İyide telefon numaramı değiştirdim. Nasıl yapacağım bilmiyorum ticket bilet falan attım dönen olmadı. Hani ezik mezik charda kasmıyoruz. Hotmail onaylama kısmı falan varmı bilmiyorum. OTP nin sitesine girip normal id şifre giriş yapıyorum benden tek şifre istiyor. Yada sms onaylama. Nasıl olacağını bilen varsa şimdiden söylerse çok teşekkür ederim. Umarım ortada kalmaz çar.

Saygılar...

-'HCKRTH34'-

www.facebook.com/hckrth58.rock

Senior Member Acheroon's Avatar
    Yollamış olduğunuz destek biletine gelecek cevaba istinaden,büyük bir ihtimalle size ait olduğuna dair geçerli tüm bilgileri isteyeceklerdir. Eksiksiz bilgilerinizi gönderdiğiniz taktirde yeni numaranızı değiştirebilirler. İşlem sırasına göre cevap süresi biraz zaman alabilir.Bu yüzden biraz sabırlı olmanız gerekmektedir.

Junior Member
    Nickname
    HacXxXx5858
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Sayın Acheroon ne kadar bir süre bekleyeceğim ? Bu süre zarfında itemlerin çalınması gibi bir durum olamaz değilmi ?

Senior Member Fauwk's Avatar
    Farklı bi çözüm söyleyeyim ,

Eski telefon numaranızı iptal ettirmediyseniz eğer veya iptal sürenizden bu yana geçen süre 1 Yılı aşmamışsa yedek hat çıkarttırın. Ticketa gelecek cevabı beklemenizden daha hızlı bir çözüm olur.

Junior Member
    Nickname
    HacXxXx5858
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Yedek hat çıkarınca numaram aynımı oluyor ? Avea merkezine hemen gideyim öyle birşey varsa.

Quote Originally Posted by hackertaha07 View Post
    Yedek hat çıkarınca numaram aynımı oluyor ? Avea merkezine hemen gideyim öyle birşey varsa.
    Evet aynı numara adı üstünde yedek hat , 1yıl geçmediyse eğer ve hattın yasal sahibi iseniz yedek hattı çıkartabilirsiniz.

Junior Member
    Nickname
    HacXxXx5858
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Çok teşekkür ederim şimdi çıkıyorum yakındaki avea merkezine gidip deneyeceğim. Olumlu, olumsuz dönüş yapacağım.

Quote Originally Posted by hackertaha07 View Post
    Çok teşekkür ederim şimdi çıkıyorum yakındaki avea merkezine gidip deneyeceğim. Olumlu, olumsuz dönüş yapacağım.
    Rica ederim dostum. Buralardayım , yazarsın.

Tags for this Thread