Results 1 to 7 of 7
    Banned
    Nickname
    4NonBreaK
    Class
    Rogue
    Server
    Orion
    Race
    El-Morad

Exclamation Unexpected Bugg Report Hatası !![Çözüldü]

Merhaba sen yetkili bir abimize benziyorsun!

Birçok arkadaş bu hatadan sıkılmıştır eminim web tabanında sayısı şekilde çözüm bulabilirsiniz buna ancak hiç biri işe yaramıyor. Herkesin çeşitli hurafeleri var; işte çabuk girmeye çalışırsan, internet hızın düşükse, bilgisayarın sağlam değilse... Benim bilgisayarımda sıkıntı yok, internetim 16mb, 5 dakika gecikmeli girdim yine aldım hatayı yine aldım ve can sıkıyor. Boss için girçık yaptığımda yada server değiştirdiğimde gerçekten can sıkıcı bilgisayarın anakartını kıracağım sonunda tuşlara vurmaktan.

Resimdeki hatayı oyunda karakter seçiminden hemen sonra herhangi bir yükleme başlamadan alıyoruz. Report report çözemiyor w8 tek istediğim şuna gerçekçi bir çözüm gelmesi biraz fikir vereyim bilgili olanlar sizlersinz ya nereden başlayacağınız konusunda yardımcı olur belki.Çok araştırdım çünkü herkesi dinledim.

Bilgisayarımda hatalı program bulduğundan kaynaklandığını söyleniyor. Reportlar ile düzelmiyor. W8 ağırlıklı olduğu söyleniyor. Ben Xp vista 8 ve 8.1 de bu hatayı alanları biliyorum yine tek tük nadiren alan kesim w8 ve w8.1 haricindekiler. Benim gibi bu hatayı her girişte 1-8 arası alanlar eminim vardır.

Çözümü ben yazmak istemiyorum yazan arkadaş hemen alttaki yorumu yapan arkadaştır teşekkürler.
    Last edited by Anter; 05-03-2015 at 08:27 AM. Reason: Çözüldü !

Junior Member
    merhaba

ag paylasım merkezını aç.Bagdaslastırıcı ayarlarını aç.orada bırkac tane baglantı goreceksın.Kendı kullandıgın bagdaslastırıcı ayarlarının harıcındekılerını sag tıkla ve devre dısı bırak de bu hatayı bırdaha almayacaksın.

saygılarımla

Banned
    Nickname
    4NonBreaK
    Class
    Rogue
    Server
    Orion
    Race
    El-Morad
    yaptım teşekkür ederim deneyeceğim kardeş

Banned
    Nickname
    4NonBreaK
    Class
    Rogue
    Server
    Orion
    Race
    El-Morad
    2 kere denedim sorun yaşamadım konuyu başa tuttururmusunuz rica etsem oyuncuların % 80'ında bu sorun var açılan konu sayısıda gördüğüm 10 üzerinde bu konu ile alakalı

Senior Member
    bende deniycem bakalım inşallah işe yarar.

Senior Member DaDegano's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    BadFamily
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Merhaba, laptop'mu kullaniyorsun?
    http://forum.nttgame.com/forum/showt...curred-laptops
    Last edited by DaDegano; 05-02-2015 at 01:54 PM.

"I'm for truth, no matter who tells it. I'm for justice, no matter who it's for or against."

Banned
    Nickname
    4NonBreaK
    Class
    Rogue
    Server
    Orion
    Race
    El-Morad
    Arkadaşın bahsettiği çözüm yolunun ingilizcesi kardeş okudum aynı şeyden bahsediyor evet laptop ama laptoptan uart kablo kullansaydım durum değişecekti kısacası kullanmadığımız bağlantı yöntemlerini kapatmamız gerekiyor...

Tags for this Thread