Dün oyuna asas charımla giriş yaptım, maradonda maden yaptım çantamı doldurdum.Luferson a gittim itemleri kırdırdım.Daha sonra bankaya çantamı boşalttım.Lufersonda golden mattock ile nasıl item atıyor diye bakmak için towndan light feed basarak çıktım ve dc oldum.şimdi ise hesabım ile oyuna giriş yapmaya çalıştığımda blocked hatası alıyorum.Daha 3 gün önce 2400 cash çektim ve dc pre aldım kesinlikle hiçbir illegal yazılım kullanmadım.Dün gm herkese ban atmaya başladı seri seri orion serverında tam noluyo diye bakarken bende ban yedim.Bu yaptığınız kesinlikle çok büyük bir hata ben dedim cash çekiyim dc pre aliyim legal legal çarımı kasiyim genie ile siz legal oynuyorum diyemi ban atıyorsunuz ille koxp mu kullanalım? Konu ile ilgili ticket atıyorum atıyorum cevap veren yok.GM nin tekinin canı sıkıldı diye neden benim paralarım ve çarım çöpe gidiyor? İnceleme yaparsanız zaten hiçbir illegal yazılım kullanmadığımı hata olduğunu anlayacaksınız.Bilgisayarımı hergün eset ve combofix ile taratıyorum sakın bana virüs vardır o hile olarak görülmüştür falan demeyin.Acil cevap ve telafi bekliyorum sizden yoksa tickettada belirttiğim gibi ben asla ve asla haklı olduğum konuda hakkımı yedirmem.Böyle bir oyun yönetimi olamaz luferde yürürken ban yemek ne demek? telafi etmez iseniz tüketici hakları mahkemesini randevu defterinize ekleyin.Böyle yaparakta binlerce oyuncu ve para kaybediyorsunuz.Çocukluk arkadaşım bile yanında olmasam inanmazdım diyor bu nasıl iş yürürken ban yedin diye dalga geçiyor ona gösteriyodum dc pre ile maden nasıl seri olduğunu oda dc pre alcaktı vazgeçti oyunu bıraktı üstelik.kaybeden yine siz oluyorsunuz.çok acil cevap bekliyorum 2 gün içinde telafi göremezsem mahkemede görüşmek üzere.iyi çalışmalar!!!
Hesap ID : ekurtaran4161
Karakter ID : DCon
Server : Orion