Results 1 to 7 of 7
    Junior Member
    Class
    Warrior
    Server
    Destan
    Race
    Karus

Angry Dün gece 4:30 / 5:30 arasi karakterim soyuldu

Dün gece 4:30 / 5:30 arasi karakterim pazarda iken dc oldu tekrar girdim tekrar dc her kimse surekli oyuna giriyordu.

Ne kadar dc ettirdiysem de basarili olamadim otp yi yeni kaldirmistim. Bu konuda ne yapabilirim.?

35 gb kadar para ve itemim gitti.

Senior Member kapriss12's Avatar
    Nickname
    Kapriss
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Titans
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    geçmiş olsun.Bu durumda yapılabilecek pek bir şey yok keşke otp yi kaldırma gibi bir hata yapmasaydın

yazık geçmiş olsun kardeşimm .. otp ve ya otp sizz güvenlik olmalı otp olmadanda . biz otp siz oynadığımız anda desene soyulacaz . Allah belallrını versin ne diyelim. vicdansız hayatı hırsızlık olan insanlar anca başkalaırnın hakkını gasp ederler yazıklar olsun :S

Member
    Nickname
    ZhenWang
    Class
    Warrior
    Clan
    NothingTolerance
    Server
    Destan
    Race
    Karus
    Hesap şifresi var, oyunda item kilitleme olayı var, oyuna girişini doğrulamak için otp sistemi var. Gerisi kullanıcıya kalmış bir durum. Üzüldüm fakat arkadaşların dediği gibi yapacak pek birşey kalmamış. Geçmiş olsun.

Senior Member
    Class
    Mage
    Server
    Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by HalilK10 View Post
    Dün gece 4:30 / 5:30 arasi karakterim pazarda iken dc oldu tekrar girdim tekrar dc her kimse surekli oyuna giriyordu.

Ne kadar dc ettirdiysem de basarili olamadim otp yi yeni kaldirmistim. Bu konuda ne yapabilirim.?

35 gb kadar para ve itemim gitti.
    geçmiş olsun ama Otp olmadığı için bu konuda hiçbir şekilde destek alamazsın.

Junior Member
    sitenin veritabanında oyunun hangi pc de grildiğne dair İP adresi gelmiyor mu bize onu versinler yeter mesela ben 16,3,2015 gece 1 ila 8 arası soyuldum pazardayken dc olmus sabah baktım bştu car. o saatler arasında girilen İP yi verirlermi aceba verseler buluruz en azından bilişim suclarına suc duyurusunda bulunuruz....

Quote Originally Posted by Couqen View Post
    sitenin veritabanında oyunun hangi pc de grildiğne dair İP adresi gelmiyor mu bize onu versinler yeter mesela ben 16,3,2015 gece 1 ila 8 arası soyuldum pazardayken dc olmus sabah baktım bştu car. o saatler arasında girilen İP yi verirlermi aceba verseler buluruz en azından bilişim suclarına suc duyurusunda bulunuruz....
    onu vermeleri için dava konusu olması gerekiyor. Çünkü bazı playerler kendi karakterlerini arkadaşlarına soyduruyor ve charım soyuldu diyor. Bu yüzden tek çare mahkeme

Tags for this Thread