Dün gece 4:30 / 5:30 arasi karakterim pazarda iken dc oldu tekrar girdim tekrar dc her kimse surekli oyuna giriyordu.
Ne kadar dc ettirdiysem de basarili olamadim otp yi yeni kaldirmistim. Bu konuda ne yapabilirim.?
35 gb kadar para ve itemim gitti.
Dün gece 4:30 / 5:30 arasi karakterim pazarda iken dc oldu tekrar girdim tekrar dc her kimse surekli oyuna giriyordu.
Ne kadar dc ettirdiysem de basarili olamadim otp yi yeni kaldirmistim. Bu konuda ne yapabilirim.?
35 gb kadar para ve itemim gitti.
geçmiş olsun.Bu durumda yapılabilecek pek bir şey yok keşke otp yi kaldırma gibi bir hata yapmasaydın
yazık geçmiş olsun kardeşimm .. otp ve ya otp sizz güvenlik olmalı otp olmadanda . biz otp siz oynadığımız anda desene soyulacaz . Allah belallrını versin ne diyelim. vicdansız hayatı hırsızlık olan insanlar anca başkalaırnın hakkını gasp ederler yazıklar olsun :S
Hesap şifresi var, oyunda item kilitleme olayı var, oyuna girişini doğrulamak için otp sistemi var. Gerisi kullanıcıya kalmış bir durum. Üzüldüm fakat arkadaşların dediği gibi yapacak pek birşey kalmamış. Geçmiş olsun.
sitenin veritabanında oyunun hangi pc de grildiğne dair İP adresi gelmiyor mu bize onu versinler yeter mesela ben 16,3,2015 gece 1 ila 8 arası soyuldum pazardayken dc olmus sabah baktım bştu car. o saatler arasında girilen İP yi verirlermi aceba verseler buluruz en azından bilişim suclarına suc duyurusunda bulunuruz....