Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23
    Quote Originally Posted by nickname12331231 View Post
    Power up storeden alıcaktın potları kardeş yanlış yapmışsın.Potçudan pot almak ban sebebi olabilir
    ))) mühendis olunca böyle mi çözücen problemleri

halen bu konuda birşey yapılmış değil illegal hiçbir olaya karışmadığımız halde sebepsiz yere blokanmıştır hesaplarımız.
    günlük genie genie hammer ve premium pot kullanımına sadece 10tl ye yakın para verdik.Aldığımız exp premiumlar :S

Junior Member
    Konuyla ilgili halen bir gelişme yok mağdur olduk fazlasıyla.Ban süremiz kaç gün ve de ban sebebimiz halen tarafımıza iletilmemiş.

Orion Nick : ByBy

Junior Member
    @Eryudes

sunucu: orion karakter adı : serhan

sayın GM Eryudes

orion sunucusunda yaklaşık olarak 1aylık zorlu bir süreçten geçtik.Malum exp kasmanın ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok bazı günler uykumuzdan kestik,cebimizden exp pre genie parası ödedik, banladığınız karakterime bakın bankasında 4-5 adet genie , pre pot filan olması lazım, bunlarıda geçtim bizi banladığınız yerde (golem slotu) partyden 1kişi repair yapınca partynin nasıl dağıldığını veya magelerin ts basmamasını,

full partynin ts basınca expi %4-5 arttırmasını.

Ben ban sebebini araştırmalarıma göre tahmin edebiliyorum(otomatik ts bastığımızı düşündünüz ve alttan yazdınız cevap gelmeyince banban).Geçici bi ban olduğunu düşünüyorum.Ama 1aylık emek ve uykusuz geçen günlerimiz.
    Banın açılmayacağını düşünmek bunaltıyor yeter artık

Junior Member
    halenn güncel+++++++
    Last edited by jooker21; 03-10-2015 at 08:58 AM. Reason: karakter sayısı

knight online 2006 dan beri oynuyorum. 2010 veya 2011 gibi koxp türü illegal programlar yüzünden ve oyun yöneticilerinin ilgisizliğinden dolayı bırakmak zorunda kaldık, çünkü oyun çekilmez haldeydi.
    Bundan 3 4ay önce oyunun düzeldiğini illegal oyunculara yer olmadığını duyup geldik ve çevremizdeki arkadaşlarımızı da dahil ettik.

Lütfen biraz empati yapmanızı istiyorum.

eğer illegal bir davranış veya illegal bir program kullanmışsak ki ben tüm arkadaşlarıma kefilim, güvenim tam hepsine zaten çoğu realden tanıdığım arkadaşlarım,
    7kişinin banlandığı gün benim karakterimde o party de idi,

illegal bi olay varsa benim karakterimide banlamanız gerekli diye düşünüyorum.

Premiumum bugün bitti bi karar verirseniz sevinirim, oyunu bırakma aşamasına getirdiniz.

exp kastınız mı hiç; empati kurabilir misiniz ?

slota bir titanın gelmesi tehlike arz ediyor mu sizce ?

Junior Member
    gm orda neden serhat demiş ben oraya takıldım :S

Junior Member
    tam tamına 4gün + 3-4 sat oldu. Halen beklemedeyiz

Junior Member
    ticketa gelen cevap

Merhaba,

Oyun içi yetkililerimiz tarafından hesabınız üzerinde yapılan incelemelerde illegal program kullandığınız tespit edilmiş ve hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

Saygılarımızla,

Eğerki illegal bi program kullanmışsam yarını görmeyeyim.

asgardda 79lv warior 1x exp pre harcandı genie vs diğer şeyleri saymıyorum.
    oriondaki 81+ okçu karakterim 1x exp pre harcandı günlük 1x genie 1xpre mana harcandı.
    toplamda 350tl gibi bi kaybım söz konusu para umrumda değil ama verdiğim 1-2 aylık emek koyuyor, keşke illegal kullanıp haketseydik umrumda olmasaydı.

orionda 1ay 7 24 sizin oyunla ilgilendiğiniz çok kendi karakterimle ilgilendim,

UMARIM BİR GÜN SİZDE BUNA BENZER BİR HAKSIZLIĞA UĞRARSINIZ.
    Başkada söyleyecek sözüm yok.
    @Eryudes
    Last edited by jooker21; 03-11-2015 at 04:29 AM.

Tags for this Thread