Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Angry Oyuna giriş sorunu

kardeşim madem oyuna presiz adam almıyorsunuz ozaman pazarda premium satısını kapatın böyle aptal bir durum daha once basıma gelmedi benim 9 yıldır oynuyorum k2 deyken bu oyun herkes esitti preli adamda eşitti presiz adamda siz aclık yapıp sw ye presiz adam almassanız 3 4 gm girer kendi kendinizi keser pk atarsınız böyle sacmalık hiçbir online oyunda görmedim ben !!!!!!!

Member YurneroTheJuggernaut's Avatar
    Nickname
    PorscheCARRERA
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by titan44 View Post
    kardeşim madem oyuna presiz adam almıyorsunuz ozaman pazarda premium satısını kapatın böyle aptal bir durum daha once basıma gelmedi benim 9 yıldır oynuyorum k2 deyken bu oyun herkes esitti preli adamda eşitti presiz adamda siz aclık yapıp sw ye presiz adam almassanız 3 4 gm girer kendi kendinizi keser pk atarsınız böyle sacmalık hiçbir online oyunda görmedim ben !!!!!!!
    ++++++++++++++++++++++

Junior Member
    +++++++++++++

Junior Member TheUnBaLanc3D's Avatar
    Nickname
    HeavyBrother
    Class
    Rogue
    Clan
    Vesaire
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Premium biteli yaklaşık 5 gün oldu ORION serveri açıldığı günün akşamı başka bi swye girip ordan Kredi Kartı ile EXP Premium çektim 1 Ay boyunca gerek O1 gerek O2 gerekse O3'e neredeyse hergün tek tık ile girme şansım olmadı arkadaşa sonuna kadar katııyorum madem öyle premiumsuz oyuncuları oyuna almıyorsunuz Pazarda veyahut PUS'da satışını niye yasaklamıyorsunuz ? Gerçekten anormal insanlarsınız para kazanmak için yapmadığınız çılgınlık yok ya benim paramı iade edin EXP Premium paketini iade alın yada o kadar akıllı yetkilileriniz var para kazanmak için bunu ben düşünüyorsam onlar hayli hayli düşünür açın ORİON 4 serverini hani gereksiz yere koxp diye veya bug yaptı diye adamları bir yere atıyorsunuz ya atın öyle bi yere koyun orayada 1 tane NPC olanlar girsinler kırdırsınlar yada bu lanet olası şeyi kaldırın PUS'tan ve pazardan direk alındığı gibi yüklensin bu kadar saçmalık olmaz 10 yıldır Knight Online oynuyorum son zamanlarda yaşadığım reziliikleri ben hiç yaşamadım yapmayın insanları oyuna bağımlı yapıp sonra kazık atmayın. Sizleri VİCDAN SAHİBİ iseniz VİCDANINIZLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ.

Senior Member
    Class
    Warrior
    Server
    US->Destan
    Race
    Karus
    Sonuna kadar katılıyorum birde bizlere bir pre alın ve diger serverda kırdırın diyorsunuz mecbur değilim ben bir pre daha almaya. 3 gündür oyuna giremiyorum bu ne rezillik. Madem öle serverda pus dan pre çekimini kapatın ayıptır ya bir sürü magdur insan var herkezin presi hemen hemen aynı anda bitti. 4. serveri açın maradon olsun saadece pazarda kurulmasın presizler için. zormu yani

Junior Member Nuts's Avatar
    Nickname
    Nuts
    Class
    Rogue
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Mont3DeSPeRaDo View Post
    Sonuna kadar katılıyorum birde bizlere bir pre alın ve diger serverda kırdırın diyorsunuz mecbur değilim ben bir pre daha almaya. 3 gündür oyuna giremiyorum bu ne rezillik. Madem öle serverda pus dan pre çekimini kapatın ayıptır ya bir sürü magdur insan var herkezin presi hemen hemen aynı anda bitti. 4. serveri açın maradon olsun saadece pazarda kurulmasın presizler için. zormu yani
    "4. serveri açın maradon olsun saadece pazarda kurulmasın presizler için. zormu yani"

Şuana kadar gördüğüm en güzel öneri. Bence de pre serverı olmalı insanlar rahat rahat presini bassın en azından.
    Kesmedim sesi gel gör
    benim alt komşu katili
    hey apartman sakinleri
    rahatsız olan varsa
    hadi beni sustursun.

Junior Member TheUnBaLanc3D's Avatar
    Nickname
    HeavyBrother
    Class
    Rogue
    Clan
    Vesaire
    Server
    Orion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Mont3DeSPeRaDo View Post
    Quote Originally Posted by Nuts View Post
    "4. serveri açın maradon olsun saadece pazarda kurulmasın presizler için. zormu yani"

Şuana kadar gördüğüm en güzel öneri. Bence de pre serverı olmalı insanlar rahat rahat presini bassın en azından.
    Benimde anlatmak istediğim şey o hayır moradon gibi bir yere bile gerek yok bizim insanlarımızı biliyorsunuz orda bile bi bug hata veya bir aktivite bulurlar 30-31 Görevi vardı eskiden Eskiler iyi bilir onun gibi bi yere bile atsa kafii koyacak oraya KAYRA'yı alın abi varsa kırdırın yoksa böyle burda mal mal bekle bence en mantıklısı öyle biryer

Tags for this Thread