Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 77
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Mart ayı içerisinde gerçekleşecek bu işlem. Şayet böyle bir hesabınız varsa bir an önce giriş yaparak işlemi önleyebilirsiniz.

Canlı yayınlarda da açıklamıştım, bu konuyla alakalı olarak çalışmalar yapıyoruz.
    Ben 5 gündür Oyuna giremiyorum forumlarda orda burda 5 gündür basbar bağrıoruz ne zaman düzelicek bu durum ?

Senior Member ErrorMacro's Avatar
    Quote Originally Posted by BasbugTurkes View Post
    Ben 5 gündür Oyuna giremiyorum forumlarda orda burda 5 gündür basbar bağrıoruz ne zaman düzelicek bu durum ?
    Bence yüzüne de siz "soyguncusunuz" de. Direkt versinler cevabı.
    -We are Many, You are but One!

Junior Member
    AF getirilmeli suçlu suçsuz cok kişi banlandı ve cok kişi oyuna geri dönecektir işte o zaman PVP ZEVKİ' nasıl anlarız

Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Merhaba Şövalyeler!

Knight Online'ı daha temiz, daha kaliteli bir oyun haline getirmek ve sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak devam eden Knight Online'da Mart ayı içerisinde önemli bir değişiklik yapılacaktır.

Buna göre, 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, Mart ayı içerisinde sistemden tamamen silinecektir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır. Şayet 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmadığınız bir hesabınız bulunuyorsa, bir an önce hesabınıza giriş yaparak silinmesini önleyebilirsiniz. Bu bağlamda, silinen hesaplarla ilgili olarak daha sonra yapacağınız itirazlar geçersiz olacaktır.

Herkese iyi oyunlar!
    NTT Game | Knight Online Ekibi
    Bahsettiğiniz durum bende de var ama ben hesabıma giriş yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

Şifremi unuttum dediğimde de "Bu ID veya E-posta adresi kayıtlı değildir. E-posta gönderilemedi!" hatası alıyorum
    Last edited by charkurtarmaa+90; 03-02-2015 at 10:36 AM.

Member NobleLegacy's Avatar
    Nickname
    4TheEndExtDeath-4LOOKY
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ArmyOfStarS
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by andrepaul View Post
    merhaba şövalyeler!

Knight online'ı daha temiz, daha kaliteli bir oyun haline getirmek ve sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak devam eden knight online'da mart ayı içerisinde önemli bir değişiklik yapılacaktır.

Buna göre, 1 ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, mart ayı içerisinde sistemden tamamen silinecektir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır. şayet 1 ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmadığınız bir hesabınız bulunuyorsa, bir an önce hesabınıza giriş yaparak silinmesini önleyebilirsiniz. Bu bağlamda, silinen hesaplarla ilgili olarak daha sonra yapacağınız itirazlar geçersiz olacaktır.

Herkese iyi oyunlar!
    Ntt game | knight online ekibi
    serverlerdaki npt karakterlerin np'lerini silme operasyonu ne zaman başlayacak.

Senior Member AndrePaul's Avatar
    Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by charkurtarmaa+90 View Post
    Bahsettiğiniz durum bende de var ama ben hesabıma giriş yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

Şifremi unuttum dediğimde de "Bu ID veya E-posta adresi kayıtlı değildir. E-posta gönderilemedi!" hatası alıyorum
    Konuyla ilgili olarak Destek sistemi üzerinden işlem yapabilirsiniz.
    "Her zaman başka bir seçenek vardır."

Senior Member
    Race
    El-Morad
    Hayırlısı olsun 2.oyuncu mahkemesi sırasında böyle bir açıklama gelmişti ama mahkeme devam ettiğinden ertelenmişti

Junior Member
    öncelikle merhaba ben hiç katılmıorum bu konuya çünkü ben .çarıma giremiyorum sebebi ise hakkaride ASKER olmam 3 ayım kaldı şimdi benimde carım silinse onca emegime yazık diilmi kritik bölge oldugundan çarşımız yok yetkililerin yardımcı olmasını istiyorum keyfi bi durum söz konusu deil el mahkum kolay gelsin

Senior Member ErrorMacro's Avatar
    Quote Originally Posted by Roronau Zoro View Post
    Hayırlısı olsun 2.oyuncu mahkemesi sırasında böyle bir açıklama gelmişti ama mahkeme devam ettiğinden ertelenmişti
    Ben çoktan sildiler diye biliyordum, silinmedikleri iyi olmuş.

Quote Originally Posted by account123 View Post
    öncelikle merhaba ben hiç katılmıorum bu konuya çünkü ben .çarıma giremiyorum sebebi ise hakkaride ASKER olmam 3 ayım kaldı şimdi benimde carım silinse onca emegime yazık diilmi kritik bölge oldugundan çarşımız yok yetkililerin yardımcı olmasını istiyorum keyfi bi durum söz konusu deil el mahkum kolay gelsin
    Doğrudur oralarda çarşı yüzü görmek bazen aylarca imkansız oluyor. Ben askerliğim boyunca sadece 1 kere çarşıya çıkabildim onda da bozulan bilgisayara parça aramak için.
    -We are Many, You are but One!

Senior Member
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by account123 View Post
    1 Ekim 2012 den beri hiç mi girmedin hesabına