Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 45
    Member YurneroTheJuggernaut's Avatar
    Nickname
    PorscheCARRERA
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by genegeooo View Post
    anlamadım siz hangi premium kırdırcaksınız biraz yardımcı olayım size , önceden orionda premium almakla alakası ne ?
    Sen olaya baya bi fransız kalmışsın kardeş.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    anlamadım siz hangi premium kırdırcaksınız biraz yardımcı olayım size , önceden orionda premium almakla alakası ne ?
    http://forum.nttgame.com/forum/showt...#axzz3TB5QbY8l buradan oku senle ugraşamıcam arkadaş ne güzel sölemiş bak

Junior Member
    Quote Originally Posted by YurneroTheJuggernaut View Post
    Sen olaya baya bi fransız kalmışsın kardeş.
    kaç gündür bi premium kırmadır gidiyo bi özet geçin belki biliyorumdur çözümü

Member CemS_'s Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    çözüm insanlara çantalarındaki exp dc war premium gibi premiumları kayra da kırdırabilmeleri için zaman vermelerii !!

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    yazdım bak yukarı

Junior Member
    Quote Originally Posted by DequeLion9 View Post
    http://forum.nttgame.com/forum/showt...#axzz3TB5QbY8l buradan oku senle ugraşamıcam arkadaş ne güzel sölemiş bak
    niye şunu yapıyorsunuz ? : '' Oyunda premin bitmesine saatler kala premium çektim relog attım ve server'a giremiyorum ''

bırakın premium bitsin oyundan çıkın dc exp war farketmez premium bittikten sonra başka bir servere girin char açın premium itemini pustan alın kırdırın dc vericek zaten sonra girin oriondaki charınıza aldığınız premiumun verdiği itemler oriondakine gelicek ?

Member YurneroTheJuggernaut's Avatar
    Nickname
    PorscheCARRERA
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Premiumları pazardan aldık envanterde duruyo başka servera girip kırmak gibi bi şansımız yok orion serverı da premiumsuz almıyo bizde kıramıyoruz olay bu.

Junior Member
    Quote Originally Posted by YurneroTheJuggernaut View Post
    Premiumları pazardan aldık envanterde duruyo başka servera girip kırmak gibi bi şansımız yok orion serverı da premiumsuz almıyo bizde kıramıyoruz olay bu.
    heee pazardan aldıysanız farklı biraz ama 3 e giriyo diye biliyorum premiumsuzda denerseniz max 1 2 saatiniz alır

Member CemS_'s Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    niye şunu yapıyorsunuz ? : '' Oyunda premin bitmesine saatler kala premium çektim relog attım ve server'a giremiyorum ''

bırakın premium bitsin oyundan çıkın dc exp war farketmez premium bittikten sonra başka bir servere girin char açın premium itemini pustan alın kırdırın dc vericek zaten sonra girin oriondaki charınıza aldığınız premiumun verdiği itemler oriondakine gelicek ?

Quote Originally Posted by Pochette View Post
    Premium süreniz bittikten sonra dc olmuyorsunuz.Oyunda kalmaya devam ediyorsunuz.Premium bittikten 2 saat sonra almak istediğiniz premiumu oyundan çıkmadan aktif edebilirsiniz.

Read more: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#ixzz3TB6MOImB
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
    Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook

diye cevap verirse yöneticilerimiz bizde güvenip öyle yapıyoruz

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    bilememeiş olabiliriz salağız belki öyle oldu işte niye yokuşa sürüyonuz işi anlamıyomki tuzunuz kuru tabi ''tüh kardeşim keşke başka swde çekseymişssin kardeşim premiumu'' canımı ye aq

Tags for this Thread