Results 1 to 7 of 7

Angry Gaia Oyuna Giriş Dc Problemi

1 sene aradan sonra oyuna geri dönüş yapmak istedim yapamadım 3 gündür oyuna giremiyorum videodaki gibi bir hata vardır.Bu sorunu acaba ne zaman ortadan kalkıcak yetkili biri açıklama yaparsa ona göre hergün denemek zorunda kalmiyayim

aynı problem bendede var bı cok yöntem denedım olmadı sıldıl yukledım setupu değiştirdim uyumluluk ayarlarından p2 p3 yaptım vs olmadı. bu ne saçma bi şey anlam veremyorum ben buna ve bı an once cozum uretılmesını ıstıyorum bole bı saçmalık olamaz.
    Yan charım folk daydı ona gırdım town atdım şuan oda aynı durumda 2 sınede gırılmıyo nası bı sacmalıkdır bu efeckler le alakalı dıyolar efectlerıde kapatdm olmadı.... adamı deli etmeye yer arıyorsunuz zorla gel de oyunu bırak dıyorsunuzz..... saçma buglarınızlaaa

Senior Member BusraSahinArslan's Avatar
    Nickname
    ShainArsLan
    Class
    Rogue
    Clan
    OyunuBıraktıkHerkeseİyiOyunlar
    Server
    Orion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by YamadaBoss View Post

1 sene aradan sonra oyuna geri dönüş yapmak istedim yapamadım 3 gündür oyuna giremiyorum videodaki gibi bir hata vardır.Bu sorunu acaba ne zaman ortadan kalkıcak yetkili biri açıklama yaparsa ona göre hergün denemek zorunda kalmiyayim
    Konuyu güncel tut en iyisi elbet bi yetkili açıklama yapar işi bilen biri yada.
    Sus ve Sabret

şu konuyu şöyle bi üste cıkarayımda mesai başlamasına yakın herkesin kafasına bir soru işareti atayim

aynen bencede güncel tutumak lagzımmm

güncelllllll yok mu yardımcı olucak kımse ???

Gündüz bakmadılar belki akşam bakarlar diye üste çıkarayimda

Tags for this Thread