Yeni bir swnin getirilmesi hiçbir şeyi değiştirmez sadece oriona yatırım yapanları zarara uğratır. Yeni bir kanalın getirilmesi ya da mevcut kanalların kapasitesinin arttırılması daha mantıklı olur.
Yeni bir swnin getirilmesi hiçbir şeyi değiştirmez sadece oriona yatırım yapanları zarara uğratır. Yeni bir kanalın getirilmesi ya da mevcut kanalların kapasitesinin arttırılması daha mantıklı olur.
Zaten yeni bir sunucu ya da 4. kanal derken orada bir espri vardı.
Abi +rep veriyorum size,
Ben okul harclıgım ile babamı ikna edip bronz premium aldım (süresi bitti ama) oyuna girmekten yakınıyordum (orion - europa )forumda vakit geçiriyorum, 65 lwl
okcu kastım kendime şu an premium yüzünden oynayamıyorum 4-5.server açılsa en azından arada karakterime bakabilsem çok iyi olacak ama giremiyorum.
Last edited by kingslayer06; 02-21-2015 at 08:33 PM.
Sizin gibi arkadaşlara gerçekten üzülüyorum.Bu olaya çok geniş bir pencereden bakmak istemiyorum.Çünkü ozaman NTTGame i çok sert bir dille eleştirmek zorunda kalıyorum.Bu oyunu oynamak tabi ki seninde hakkın ama yaşının getirdiği durum ve daha şuandan itibaren parlak zekanın körelmemesi için bu ortamdan uzaklaşmanı tavsiye ederim.Henüz bazı şeyleri net bir şekilde ayrımlaştıramadığın için söylüyorum bunları,beni yanlış anlama lütfen.Artık dileklerden sıkıldım kapitalizm adı altında olan sistemden nefret ediyorum.Ama umarım birgün istediklerini yapabilirsin.