Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Angry Premium User Olduğum Halde Orion'a Giriş Yapamıyorum

BEN BU OYUNU ANLAMADIM ABİ. ORİONA PREMİUMLU GİREMEYECEKSEM İSTEDİĞİM ZAMAN o1'imde PK ATIP istediğim ZAMAN o2'de PAZAR KURAMAYACAKSAM PREMİUMUN NE ANLAMI KALDI. ARTIK BİR ÇARE BULMANZ LAZIM 4 mü açarsınız 5 mi açarsınız beni ilgilendirmez yeter ya Kaul eventi o3 de atılacak diyorlar mesela o3 kitleniyor giremiyoruz bu nasıl bir şeydir ya ? MİLET KOXPER OLMUŞ TREN CHAR AÇMIŞ 10-15 TANE CHARI TAKILIYOR BİZ HEM LEGALİZ HEM PRELİYİZ HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUZ. HERKES DÜŞÜNCESİNİ DİLE GETİRMİŞ BU FORUMDA DA OKUDUM AMA AÇIKÇASI TEK BİR İCRAAT BİLE GÖREMEDİM PAZARI o2'ye KAYDIRMANIN DIŞINDA LÜTFEN YANİ İLLALLAH ETTİM ŞU OYUNDAN ÇIKIŞ GİRİŞLER DE o2'de LAGIN OLMADIĞI TEK BİR DAKİKA BİLE YOK. İTEM BASANLAR BİLİR o3'e ya da o1'e GEÇELİM ORDA İTEMİ BASALIM DİYORLAR. KAÇ YILDIR OYNUYORUZ BU OYUNU BEN BU YAZIYI YAZMAYA UTANIYORUM. KAÇ YILDIR BİR DÜZEN KURULAMADI MI ? YENİ SW AÇILDIĞINDA HER ZAMAN BÖYLE OLUYOR BİLMİYOR MUSUNUZ ? YETER ARTIK ACİL ÇÖZÜM BULMANIZ LAZIM EVENT FALAN DA SİZİN OYUNCULARINIZI KO'DA TUTMAYA YETMEZ SWLER BÖYLE OLDUKTAN SONRA.
    -SAYGILARIMLA 7 SENESİNİ BU OYUNA VERMİŞ BİR OYUNCU OLARAK...

Banned Brunof's Avatar
    Infractions
    0/1 (15)
    Merhaba, yaşanan giriş sorunu ile alakalı eğer mümkünse 4. kanalın getirilmesini, değilse yeni sunucu açılması gerektiğini gündeme getireceğim.

Senior Member
    Bende şuan girip Pk atamıyorum ama senin kadar kötümser değilim vaktimi forumda geçiriyorum.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Brunof View Post
    Merhaba, yaşanan giriş sorunu ile alakalı eğer mümkünse 4. kanalın getirilmesini, değilse yeni sunucu açılması gerektiğini gündeme getireceğim.
    yeni sunucu mu ? hııı durum vahim

Senior Member
    Yeni sunucu müthiş olur gerçekten hemen oylamaya sunalım

Banned Brunof's Avatar
    Infractions
    0/1 (15)

Senior Member
    liseli serap ne emmeye ne de gömmeye gelerek bunun en güzel örneği olmuştur.

buna bayıldım uygun dilde değil mi

Junior Member
    yenı sunucu ne alaka mevcut sunucunu kapasitesinin artması yeterlı o4 gelmesıde gereksız koxp kullananlara yarar sadece denetim zor olur.sunucu kapasitesi artması lazım o1 kapsıte 1500 kısıyse bunu 2500 e çıakrmak zor olmaz herhalde

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Them
    Server
    KO -> Diez
    Quote Originally Posted by brunof View Post
    diğer eski serverler gene birleşir o zaman belki asgardla orion da birleşir ne dersiniz

Senior Member MonkyDDrag0n's Avatar
    Class
    Mage
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    Aman aman hic gerek yok yeni sunucuya,4.kanalin acilmasi yeterli.

Tags for this Thread