Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 71 to 80 of 96
    Senior Member ErrorMacro's Avatar
    Quote Originally Posted by Rampage87 View Post
    peki bu level 75 dragon hunt(felankor) gorevini nasıl yapıcaz ? delosda artık felankor olmıcak diyorsun bowlda denedim olmadı , bi acıklama getirirmisiniz
    Çok güzel bir noktaya değinmişsin, o görevin akıbeti hiçbirimizin aklına bile gelmedi. Sanırım o görev kör tıpa vurulmuş gibi öyle kalacak.

Rogue'ler kutuyu alın diyen arkadaş herkesin partisinde Rogue var zaten.
    -We are Many, You are but One!

Junior Member
    Quote Originally Posted by MonkyDDrag0n View Post
    Senden başka asası olan yokmu diyorum hâla anlamadın,asas jobu açma ve oynama hakkı sadece sanamı ait Herkesin clanında asası var önemli olan ilk yüzdeyi atmak ardından magelerle yüzdeyi vurmak.Magesiz kes bakalım yüzdelerle kesebilcenmi
    bende diyorum ki hangi asas pt yüzdeyi erken atarsa o alacak diyorum. kesme işini zaten herkes ortak yapıyor felankorda bi pt altına yatmıyor. glen geçen vuruyor. bi çık cz bak anlarsın

Quote Originally Posted by Quantaa13 View Post
    bende diyorum ki hangi asas pt yüzdeyi erken atarsa o alacak diyorum. kesme işini zaten herkes ortak yapıyor felankorda bi pt altına yatmıyor. glen geçen vuruyor. bi çık cz bak anlarsın
    İyi de o iş hep öyleydi zaten. Delos'ta klanlar Felankor için kapışırken de öyleydi boss eventlarda ultima vs. için de.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Zagor_Error View Post
    İyi de o iş hep öyleydi zaten. Delos'ta klanlar Felankor için kapışırken de öyleydi boss eventlarda ultima vs. için de.
    hayır normal felankor isi de mageler warriorler rol oynuyor efendim. çünkü ortalık yerde herkes atak yapmıyor sadece kesmek icin gelen pt ler atak yapıyor. şimdi milyon tane adma olacka onun basında expe yatanlar kalkanlar cabası

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    felankor 8 saatte bir çıkmıyor yalnız ,saatleri çok tutarsız .Bazen 5 bazen 6 saatte cıkıyor .Bu konu hakkında bilgilendirme yapıldı mı ?

Junior Member

merhaba ben bilgisayarıma format attım ve otpr de silindi

Quote Originally Posted by DeaconFrosT View Post
    Merhaba Arkadaşlar,

05.02.2015 tarihinde gelen güncelleme ile birlikte, uzun süredir beklediğiniz Büyük Boss Felankor da oyuna geri döndü.

Bugünden itibaren Felankor her 8 saatte bir, Ronark Land (CZ) Bowl'da ortaya çıkarak dehşet saçacak!

Not: Ayrıca yapılan güncelleme ile birlikte Krowaz haritasına parti ile giriş yapma özelliği de kapatılmıştır.

Tüm oyuncularımıza iyi avlar dileriz.
    NTTGame || Knight Online Ekibi
    ben bilgisayarıma format attım ve otp sılın di şimdi otp sitesine giriş yapmaya çalışıyorum ama giremiyorum bana mobil giriş kodu gelmiyor e posta denedim oda gelmiyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz lütfen

Member
    Nickname
    Poli
    Clan
    Pwnage
    Server
    Orion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    1/0 (0)
    Gelen felankor eventinde bile bug var . 8 saatte bir degil kafasina gore 4-5-6-7-8 saat arasinda up oluyor .

Senior Member
    Quote Originally Posted by MeLoDiCaaa View Post
    Evet felankor geri geldi bravo 7/24 GM ekibi
    Yazık gerçekten.

Yanlış mı hatırlıyorum yoksa çok eskiden Bi-frost haritasında Ultima vardı sanki? Bi-frost açılıp felankor da Ultima gibi o bölgeye yerleştirilse fena mı olur?

Senior Member MeLoDiCaaa's Avatar
    Nickname
    ProfessionaL
    Class
    Mage
    Clan
    Lysergic
    Server
    Attila
    Race
    El-Morad
    Yeter artık adam tren partiyle giriyor geceleri kendisi kasıyor gündüzleri de slotlarından faklı yerlere götürüp bırakıyor yaratıkları ve hala bir yaptırım yok!!

Cuff'un olduğu yerde Krowaz'ın archerının ne işi var hemde tek başına ?

Bunlar priestsiz girebildiğim slotlar sadece diğerlerinin de dünkü gibi yerinde olmadığı kesin.