Results 1 to 5 of 5
    Member Skytime's Avatar
    Nickname
    SkyTime
    Class
    Warrior
    Clan
    ...
    Server
    Piana
    Race
    Karus

Gaia ya miltary eklenmesini istiyoruz.

SAYIN YÖNETİCİLER

Sw 2Kapandıgından Beri Cogu Insan Exp Kasamaz Oldu Zaten Clanlar Slotu Sahipleniyor Bu Yüzden Ya Clanlarına Girmen Gerekiyor Yada Kasmaman Gerekiyo Paramunlar ful dolu Brahmanlar Ful Dolu biz nerde Kasacaz lütfen bu oalyı kücümsemeyin ben Cok SIkıldım Bu Durumdan Bi Degerlendirmeye Alırsanıaz Cok Sevinirim Eminim Bana Katılan Bir Cok Arkadasımız vardır.
    Metodu oIan topaI, metotsuz koşandan daha çabuk iIerIer.

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Sunucu durumuna göre herhangi bir military camp açılması mümkün değildir.
    Bilgi en büyük güçtür

Junior Member
    pekı Exp Kasacak olanlar ne yapacak Adam genie İle exp kasacak Nerde Kassın Bi soylermısınız

Senior Member TheScotch's Avatar
    Class
    Priest
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Disaridan bakildigi gibi deil hicbirsey iste. Slot durumlarina bakarsaniz genie ile exp kasmanin tek mumkun oldugu slot paramun Slotudur. Brahman ise 8/8 ile genie pot ameleliginden baska bisey degil bunu oyun oynuyan herkes biliyor. ve gaia eslantta 60 kisi exp kasma derdinde. 16 kisi disinda herkes can cekisiyor resmen eslantta. Ben ve bildigim en az 10 kisi bu yuzden expe bazilarimiz oyuna ara vermis bulunmaktayiz. Her serverda military var ama suan en iyi server durumu olarak gozlemledigimiz dusundugumuz gaia serverinda military yok ve exp kasanlar birbirlerini yiyorlar. Military olmasi gerekli. Military olsunki kim nerde kasiyorsa kassin. En azindan eslantta exp kasan kisiler nefes almis olur. Tabi yetkililere sorcak olursak `Acilmasi mumkun degil.`

Junior Member
    karakterim soyuldu napabilirim yardimci olurmusunuz yoksa brakicam oyunu

Tags for this Thread