Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Unhappy Orion serverinde hiçbir illegallik içinde bulunmadığım halde banlandım.

Merhabalar Orion serverinde CHAOS isimli karakterimle maden yaparken 30 dakika önce ban yedim her hangi bir koxp partysinde bulunmadım bu süre içerisinde her hangi illegal bir program da kullanmadım. 31.1.2015 tarihi 19.35 gibi banlandım.Bunun soruşturulması ve gereğinin yapılmasını rica ve arz ederim.Oyun accountuna girdiğimde 3rd Party Tools yüzünden banlandığımı söylüyorlar.Desteğinizi bekliyorum. Temiz bir oyun için ban sisteminin gerekli olduğunun farkındayım fakat suçsuz insanların banlanması kötü bir durum.

Senior Member ErrorMacro's Avatar
    Hesap içerisinden başka sunucuda oynanmış karakter var mı?
    -We are Many, You are but One!

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    GM ekibi somut bir kanıt bulmadan veya bizzat tespit etmeden hiçbir oyuncunun hesabını kapatmaz.
    Bilgi en büyük güçtür

Junior Member
    Ben her hangi bir illegal aktivite içerisinde bulunmadığıma eminim.Karakterle ilk kez bu gün de maden yapmadım.Kısacası bu ban sistemi iyi güzel banlıyor da açıklama nerede ? İlla ticket atıp bilmem kaç saat bekleyip belki haksız yere banlanmış bir karakterin premiumu gidecek, oyundan geri kalarak etkinliklere katılamayacak bu mu ? Madem banlandık bu sistemin eksiği , açıklamayı yapsınlar ne için banlandığımızı bilelim yada ne kadar süre için.

Tags for this Thread