çarımla pazar kuracağım zaten direkman şu yazı geliyor ne demek ne olmus neden böle lütfen yardım You must verify account on the game website in order to use the trade or merchant feature. bu yazı gelio lütfen yardım
çarımla pazar kuracağım zaten direkman şu yazı geliyor ne demek ne olmus neden böle lütfen yardım You must verify account on the game website in order to use the trade or merchant feature. bu yazı gelio lütfen yardım
sanırım charını yeni açtın artık sms ... sistemi geldi ama tam emin değilim resmi siteyi bi araştır ordan halledebilirsin die düşünüyorum
Eğer charı yeni açtıysan veya Ban yediysen yeni açıldıysa SMS onaylaman lazım güvenlik açısından 2 dk ni bile almaz...
İyi forumlar...
Kendini boşuna harcamış olur insan, dilediğine ulaşıp da sevinç duymazsa. Yıktığın hayat kendininki olsun daha iyi, yıkmakla kazandığın yapmacık bir mutluluksa.
William Shakespeare
ustad ben 59 lvl im 3 aydır girmiordum şuanda kımseye trade atamıorum pazar kuramıorum yardım
Pre yüklemen lazım hocam bak onlar için yeni açıklama yapıldı Artık premiumu olmayan hesaplar trade ve mercant sistemini kullanamıyacak . Ayrıca 3 ay premium yüklemeyen çarlar telefon doğrulama kodu almak zorunda anlıyacağın premium yüklemen lazım ve kod alman lazım umarım yardımcı olabilmişimdir ... İyi Forumlar .
Daha İyi Bir Oyun İçin ...
Cheat Reports Bölümüne Şikayetlerinizi İletiniz. Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz.