Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Sayin yetkili kardeşlerim bana yardimci olabilinizmi lütfen

S.A

ıd: eneskoksal123

server : resurrection

carım soyuldu carımın bilgilerini kaybettim. (kayıt gununu cekılen cashleri felan) hocam bilet atamıyom bu sebeble sadece carın hacklendını
    fark ettım gun var elımde 14/07/2014 gunu carıma giriş yaptımda ustunun ve bankanın boş oldunu gordum birkaç item dısında başka bişe
    kalmamıstı nasıl yardımcı olabilirsin bana lutfen bir şeyler yapın bişe diyin bana tum emegım o benım belkı size az bir item gorune bilir ama yıllarımı aldı o itemlerı yapmak yeni yetme bebeler gibi sitelerden cekip başlamadım emegimle yaptım eger item bilgileri mevcutsa +11reb eagles eye diez serverinin ilk 9 eagles eyesidir bakabilirsiniz tarihe gore kayıtları varsa bakın BoynuzKıran die okcumuz vardı ozamanlar arklarla net cafede hep beraber oynadımız exp kastımız zamanlar basmıstık sevişten 10 kişinin altında kalıodum geçirdim zaman şimdi pazara düşmüş çogu kişinin çöp item de diyeni gordum her itemın buna benzer mazisi vardır eskiden daha zevklıydı hersey suan hiçbir cafede bole bişe yok carımız hacklenır dıe evimizden cıkmıyoz manastır rahipleri bile bizden sosyallerdır allah cezamı vermesın bu durumda bile carım hacklendı oyunu oynadım bilgisayarımda knıgh onlıne oyunu dısında hiçbir uygulama oyun bulunmuyordu site gezintisi bile yapmadım faceye bile girilmedı sadece ko için girdim bir pcm di carım soyuldu lutfen yetkılılerden güzel bir haber beklıyorum itemlerıme kavusursam öle bir dua edecemkı hacca gıtmeden hacı olcaksınız allah cezamı vermesın

KARAKTER BILGILERI

• Karakterin içerisinde oldugu hesap adi :eneskoksal123

• Karakter adi, seviye ve sinifi :IIBLacKBornForThisII 73 LWL CELERİC PİRİEST

• Sunucu : RESURRECTİON

• Hesabinizin ele geçirilme Tarihi/Zamani : 14/07/2014 tarihinde girdim ve itemlerın olmadını fark ettım

• Karakterinizden kayip nakit para ; 600.000.000 NOAH YANİ 6GB nakıt vardı

• Karakterinizden kayip en az 1 esya ;

+11rebirt EAGLE'S EYE

+9 ROGUE full plate set ( 5 parça)

2 adet priest pendant +3

elf belt+3

judicious belt+3

iron bow rebirt +11

2 adet iron neckle +0

2 adet rogue earning +3

2 adet foverin +3

+8 rogue paper undy set hp basılı

+1 reb iron impack

+8 priest fabric set (5 parça str basılı)

rogue plate dd25 kafalık

2 adet kekuri ring +3

2 adet ruby earning +3 dex16 healt3 kupe
    Last edited by kara545455s; 12-29-2014 at 10:48 PM.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by kara545455s View Post
    S.A

carım soyuldu carımın bilgilerini kaybettim. (kayıt gununu cekılen cashleri felan) hocam bilet atamıyom bu sebeble sadece carın hacklendını fark ettım gun var elımde 14/07/2014 gunu carıma giriş yaptımda ustunun ve bankanın boş oldunu gordum birkaç item dısında başka bişe kalmamıstı nasıl yardımcı olabilirsin bana lutfen bir şeyler yapın bişe diyin bana tum emegım o benım belkı size az bir item gorune bilir ama yıllarımı aldı o itemlerı yapmak yeni yetme bebeler gibi sitelerden cekip başlamadım emegimle yaptım eger item bilgileri mevcutsa +11reb eagles eye diez serverinin ilk 9 eagles eyesidir bakabilirsiniz tarihe gore kayıtları varsa bakın BoynuzKıran die okcumuz vardı ozamanlar arklarla net cafede hep beraber oynadımız exp kastımız zamanlar basmıstık sevişten 10 kişinin altında kalıodum geçirdim zaman şimdi pazara düşmüş çogu kişinin çöp item de diyeni gordum her itemın buna benzer mazisi vardır eskiden daha zevklıydı hersey suan hiçbir cafede bole bişe yok carımız hacklenır dıe evimizden cıkmıyoz manastır rahipleri bile bizden sosyallerdır allah cezamı vermesın bu durumda bile carım hacklendı oyunu oynadım bilgisayarımda knıgh onlıne oyunu dısında hiçbir uygulama oyun bulunmuyordu site gezintisi bile yapmadım faceye bile girilmedı sadece ko için girdim bir pcm di carım soyuldu lutfen yetkılılerden güzel bir haber beklıyorum itemlerıme kavusursam öle bir dua edecemkı hacca gıtmeden hacı olcaksınız allah cezamı vermesın

KARAKTER BILGILERI

• Hesabinizin ele geçirilme Tarihi/Zamani : 14/07/2014 tarihinde girdim ve itemlerın olmadını fark ettım

+11rebirt EAGLE'S EYE
    2 adet priest pendant +3
    elf belt+3
    judicious belt+3
    iron bow rebirt +11
    2 adet iron neckle +0
    2 adet rogue earning +3
    2 adet foverin +3
    +1 reb iron impack
    rogue plate dd25 kafalık
    2 adet kekuri ring +3
    Geçmiş olsun Üzerine bir bardak soğuk su iç ticket at belki 7 ay sonra sana sıra gelir.

güncell konu bir yetkili bakabilirmi

S.A

carım soyuldu carımın bilgilerini kaybettim. (kayıt gununu cekılen cashleri felan) hocam bilet atamıyom bu sebeble sadece carın hacklendını
    fark ettım gun var elımde 14/07/2014 gunu carıma giriş yaptımda ustunun ve bankanın boş oldunu gordum birkaç item dısında başka bişe
    kalmamıstı nasıl yardımcı olabilirsin bana lutfen bir şeyler yapın bişe diyin bana tum emegım o benım belkı size az bir item gorune bilir ama yıllarımı aldı o itemlerı yapmak yeni yetme bebeler gibi sitelerden cekip başlamadım emegimle yaptım eger item bilgileri mevcutsa +11reb eagles eye diez serverinin ilk 9 eagles eyesidir bakabilirsiniz tarihe gore kayıtları varsa bakın BoynuzKıran die okcumuz vardı ozamanlar arklarla net cafede hep beraber oynadımız exp kastımız zamanlar basmıstık sevişten 10 kişinin altında kalıodum geçirdim zaman şimdi pazara düşmüş çogu kişinin çöp item de diyeni gordum her itemın buna benzer mazisi vardır eskiden daha zevklıydı hersey suan hiçbir cafede bole bişe yok carımız hacklenır dıe evimizden cıkmıyoz manastır rahipleri bile bizden sosyallerdır allah cezamı vermesın bu durumda bile carım hacklendı oyunu oynadım bilgisayarımda knıgh onlıne oyunu dısında hiçbir uygulama oyun bulunmuyordu site gezintisi bile yapmadım faceye bile girilmedı sadece ko için girdim bir pcm di carım soyuldu lutfen yetkılılerden güzel bir haber beklıyorum itemlerıme kavusursam öle bir dua edecemkı hacca gıtmeden hacı olcaksınız allah cezamı vermesın

KARAKTER BILGILERI

+11rebirt EAGLE'S EYE

2 adet priest pendant +3

elf belt+3

judicious belt+3

iron bow rebirt +11

2 adet iron neckle +0

2 adet rogue earning +3

2 adet foverin +3

+1 reb iron impack

rogue plate dd25 kafalık

2 adet kekuri ring +3

güncell konu bir yetkili bakabilirmiSİNİZ

bakmazlar dostum yeniden diz charını

Cok uzun zaman aliyor tekrar yapmak emek dostum ben itemi marketten alip car yapmadim her itemi kendim tek tek yaptim emek alin teri var bu itemlerde her itemin bir anisi var sende böle bişe varmi hiç 8e item geciriken sevindinmi peki 9 a +10 denemedim ama hepsi alin teri sonuçta ben vazgeçmicem yetkli biri cikip bir şey yapana kadar birakmicam bu işin peşini

Cok uzun zaman aliyor tekrar yapmak emek dostum ben itemi marketten alip car yapmadim her itemi kendim tek tek yaptim emek alin teri var bu itemlerde her itemin bir anisi var sende böle bişe varmi hiç 8e item geciriken sevindinmi peki 9 a +10 denemedim ama hepsi alin teri sonuçta ben vazgeçmicem yetkli biri cikip bir şey yapana kadar birakmicam bu işin peşini
    soyulma zamanın zaten 7. ay hiç şansın yok bırak güzel bi anı olarak sende kalsın uğrasma yeniden basmaya çalısma bas parayı yenisini al daha ucuz

sonrada çalıntı item cıksın bide banlanım bide ole ugraşım hem ben öle item almam az az kendım yaparım ama baştan başlamak hiç içimden gelmıyor arkadaşlar oynuyorlar ama ben bırakırsam onlarda bırakırlar 5 ark bu resterassyonu beklıyoz sonuc alamazsak bırakcaz uskoyu bu itemlere yakın itemlerı sundı satar bırakırız cok cok 5 user bırakırz saten aylık pre parası cash sc almakta zorlanıyorum bide çalıntı iteme paramı yatırcam hiç item almadım almamda tl ile oyunda kasarım ben anvilde

güncell lütfen bir yetkili ilgilenebilirmi lütfen

bir gm arkadaş bakmazmı lutfen

Tags for this Thread