Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Question Windforce Bowları

Merhaba arkadaşlar şimdi windforce bowu almak istiyorum ama hangisi daha iyidir özellikleri nelerdir bu konuda pek fikrim yok acaba windforce bowları hakkında bilgi verebilirmisiniz ilgilinize şimdiden teşekkür ederim.

Senior Member WoLFapaK's Avatar
    Google amca ile 2005 yılında beri çok samimiyimdir. Ne zaman birşeyi merak etsem cevabını anında öğrensem bile ona da sorarım. Aşşağıda paylaştığım linke tıkladığında ne demek istediğimi anlamış olucaksın ve windforce özelliklerini görüceksin
    Last edited by WoLFapaK; 04-13-2013 at 07:12 AM.

Senior Member kajm3ranist's Avatar
    Nickname
    EldritchArrow
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Bir okçu olarak Fire Rain Windforce tavsiye ederim, no rebirth halindeyken ismi Warm Downpour Windforce olması lazım. 5 + 3 lü vurduğunda emin ol en az bir tane 250 damagelik nova atacaktır.
    Diet Windforce eskiden iyiydi fakat şuan genelde herkesin dc potu kullanması yüzünden pek işlevi yok, yani tutsada adam pot basabiliyor.
    Diğer WFC'lere gelirsek Lousy tuttuğunda rakibi büyültüyor, bununda pk da çok etkili olduğunu söyleyemem.
    Undefeatable tuttuğunda mage tp edemiyor ama bununda süresi çok az olduğundan pek etkili olduğu söylenemez diye düşünüyorum.
    "Adı anıldığında işte dostum dedim, adım anıldığında tanımam dedi..."

My YouTube Channel

Senior Member IPromateus's Avatar
    Nickname
    Promateus
    Class
    Mage
    Clan
    TOPRAK
    Server
    US->Akara
    Race
    El-Morad
    Fire Rain Windforce en ıyısı suanda...
    http://forum.knightonlineworld.com/f...isplay.php?183 = BUG REPORTS
    http://forum.knightonlineworld.com/f...display.php?11 = CHEAT REPORTS

İnsanlar Başaklara Benzerler, İçleri Boşken Başları Havadadır, Doldukça Eğilirler...

Senior Member Jmr's Avatar
    Nickname
    Jmr
    Class
    Rogue
    Server
    US->Titan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by kajm3ranist View Post
    Bir okçu olarak Fire Rain Windforce tavsiye ederim, no rebirth halindeyken ismi Warm Downpour Windforce olması lazım. 5 + 3 lü vurduğunda emin ol en az bir tane 250 damagelik nova atacaktır.
    Diet Windforce eskiden iyiydi fakat şuan genelde herkesin dc potu kullanması yüzünden pek işlevi yok, yani tutsada adam pot basabiliyor.
    Diğer WFC'lere gelirsek Lousy tuttuğunda rakibi büyültüyor, bununda pk da çok etkili olduğunu söyleyemem.
    Undefeatable tuttuğunda mage tp edemiyor ama bununda süresi çok az olduğundan pek etkili olduğu söylenemez diye düşünüyorum.
    Yanlış bilgilendirme yapmayalım bombastic wf +7 büyütür ve %5 defans siler lousy wf +7 item düşürür.

Junior Member
    ilginize çok teşekkür ederim istediğim bilgileri aldım

Quote Originally Posted by Jmr View Post
    Yanlış bilgilendirme yapmayalım bombastic wf +7 büyütür ve %5 defans siler lousy wf +7 item düşürür.

lousy wf item düşürür demişsin nası yani userin üzerinden item mi alıyosun kestiğinde

Junior Member
    Class
    Priest
    Clan
    SpedSugar
    Server
    US->Logos
    Race
    El-Morad
    hayır item almıyorda elindeki silahı düşürüyor

Tags for this Thread