Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Gaia Bir Charım soyuldu Biri Çalındı

Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladım. Premiumdu cash'dı dünyanın parasını yatırdım. Yaklaşık 1 ay oldu oyuna başlayalı dün gece 2 de pazar charımdan çıktım sabaha bir girdim 60 gb değerinde itemim ve 20 gb param gitti. Diğer charıma girdim herşeyi çalınmış mailine kadar. Bilgisayarımda sadece Knight yüklü bütün güvenlik önlemleri alınmış. Benim gibi onlarca arkadaşım mağdur. Benden daha fazla emek veren ve para yatıran arkadaşlar var. Emeğe yazık günah. Ticket attık cevap gelmeyeceğini bile bile. Soyulan arkadaşlarla birlikte Taksim'de yürüsek Basına demeç versek büyük yankı uyandırırız. Otp gibi saçma sapan sistem getirmişler o bile paralı. Tavuk gibi yoldular bizi resmen. Bunun sebebi Kingdom online diye bir oyun çıkardılar bütün yoğunluğu oraya verdiler. Oraya oyuncu çekmek amaçlı diye düşünüyorum. Soyulan arkadaşlar olarak topluca hareket ederek NttGame'ye karşı bir tepki göstermemiz lazım. Görüyorumki herkes kendi başına hareket etmeye çalışıyor ama sonuca ulaşamıyor. Toplu şekilde organize olursak belki bir neticeye varırız.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    binalarını mı basıcaksın . biz günlerdir basbas bagırıyoruz kimse aldırış etmiyor hala oyunu herşey yolundaymış gibi oynayanlar var.. Bu sirkelasyonu
    1- kingdom online başlatmak için uyguluyor olabilirler sonra knight online nı başka bir şirkete satıp kurtulurlar.
    2- yada kimsenin bilmediği bir acık var kücük kücük çinli adamlar carlara girme gereği bile duymadan hesapları soyuyorlar =)

Senior Member
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TarVas View Post
    Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladım. Premiumdu cash'dı dünyanın parasını yatırdım. Yaklaşık 1 ay oldu oyuna başlayalı dün gece 2 de pazar charımdan çıktım sabaha bir girdim 60 gb değerinde itemim ve 20 gb param gitti. Diğer charıma girdim herşeyi çalınmış mailine kadar. Bilgisayarımda sadece Knight yüklü bütün güvenlik önlemleri alınmış. Benim gibi onlarca arkadaşım mağdur. Benden daha fazla emek veren ve para yatıran arkadaşlar var. Emeğe yazık günah. Ticket attık cevap gelmeyeceğini bile bile. Soyulan arkadaşlarla birlikte Taksim'de yürüsek Basına demeç versek büyük yankı uyandırırız. Otp gibi saçma sapan sistem getirmişler o bile paralı. Tavuk gibi yoldular bizi resmen. Bunun sebebi Kingdom online diye bir oyun çıkardılar bütün yoğunluğu oraya verdiler. Oraya oyuncu çekmek amaçlı diye düşünüyorum. Soyulan arkadaşlar olarak topluca hareket ederek NttGame'ye karşı bir tepki göstermemiz lazım. Görüyorumki herkes kendi başına hareket etmeye çalışıyor ama sonuca ulaşamıyor. Toplu şekilde organize olursak belki bir neticeye varırız.
    Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Yazının başında da belirttiğimiz üzere, ICS Sistemi ile hesabınızı %100 koruma altına alıyoruz ve hesabınızın HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇALINAMAYACAĞININ garantisini sizlere veriyoruz!
    Geçmiş olsun keşke Otp kullansaydınız ayrıca Otp sistemi ücretsizdir ve Otp'li iken soyulursanız eğer sizden kaynaklı bir hata yoksa restorasyon talep edebiliyorsunuz

Junior Member
    Benimde Gaida dün gece saatlerinde charım soyuldu. Yaklaşık 200 gblik itemim gitti. Questleri çöpe atmışlar. Bu kadar şerefsiz adilik olmaz. Gaia'da Byceo ve bir kaç adam var piyasanın çok altında item satıp GB'leri başka charlara aktarıyolar. Bu kadar itemleri nerden buluyorlar bunlar. Bunların araştırılması lazım. Otp sistemine gelince kaç defa kurmayı denedim hatalar aldım. Anti virüs programım kabul etmedi. Çoğu kişi beceremediğinden kullanamadı. Daha basit bir sistemle yapabilirlerdi. Yaklaşık 4 yıldır Ko oynuyorum başıma ilk defa böyle bir soyulma vakası geldi. Belli günlerde böyle çoklu soyulmalar sizce normal mi? Nttgame'ye ticket attım daha cevap yok. Otp dışında yaptıkları birşey yok. Oyuncularla ilgilenen yok. Hep forumlarda insanlar dertlerini anlatmaya çalışıyorlar.
    Bilişim suçlarına başvurmayı düşünüyorum orada suçlu bir şekilde açığa çıkıyormuş. Büyük cezaları varmış.

Tags for this Thread