Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Lightbulb Pedal Kullanımı...

Warrior Olarak 6 K Canım Olmasına Rağmen Adamın En İyi Skilinin 2500 Vurması Rağmen ve En Az R Skill Olarak 6 Kere Vurmasına Rağmen Çoğu Asasdan Tek Yer Gibi Kesiliyorum... Yani O Kadar Skilli 2 Sn Bilemedin 3 Sn İçine Sığdırıyor... Bazen Bu Olayı Warriorlarda da Yaşıyorum Bende Warrior Olmama Rağmen Kaçan Bir Adamın Peşinden 2 Bilemedin 3 Skilli Kesintisiz Vurabiliyorum Ama Bazı Warriorların Skilleri Iska Bile Geçmiyor... Ha Ben 4 4lük Bir Oyuncu Değilim Ama Çokta Kötü Bir Oyuncu Değilim... Zaten Monster Staff + Dragon Box Geldi Oyun İyice Paraya Döndü EyvALLAH Her Ne Kadar Karşı Çıksakta Anlayış Göstermeye Çalışıyoruz Çok Para Kazanın İyi Hizmet Verin Diye... Ama Bu Pedalın Bari Önüne Geçin Adamlar Legalmiş Gibi Arsız Arsız Pedal Kullanıyorlar... Şu Kadarını Söyleyeyim Pedal Engellensin Oyundaki Asas Sayısında % 60 Azalma Olur...

Senior Member
    Gerekli yaptırımların uygulandığını eryudes açıkladı.Banlanan oyuncuda gördüm pedaldan dolayı ama pedalı tespit etmek kolay değil ne yazık ki.Kendi ekran videosu olmadığı sürece imkansız diyebiliriz.Ayrıca Asas skillerinde bir sıkıntı var ve çok bug a giriyor.Yeterli itemin olmadığından bu feryadı yaptığını düşünüyorum.

Senior Member
    O Konuda da Haklı Olabilirsin...

Senior Member SeRiaLKiLLa's Avatar
    Nickname
    SeRiaLKiLLa
    Clan
    KONIGSRASSE
    Yıllardır asas oynuyorum pedal kullanan arkadaşları oyuncu olarak görmüyorum .
    İlk Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmelisiniz Sonra da Herkesten İyi Oynamayı ; )

<a href=http://i.hizliresim.com/wjVJjD.gif target=_blank>http://i.hizliresim.com/wjVJjD.gif</a>

Pedalın k0xptan farkı ne bence pedal kullanan adam k0xp kullanmıs gibidir ama malesef aynı uygulama yapılmıyor zaten pedalsız adam yok ...

Senior Member
    Az Önce Sc Basmış Asasın Birine 2 e 1 Daldık Adamın Canı Azalmadan 2 mizide Döne Döne Kesti... Birde Diyorlar ki Asasların Çoğu Skili Bugta Ya Bugta Olmasa Biz Ne Bok Yiyeceğiz... Warrior Oynamama Rağmen Adamlar 3 Atıyor... Stun Scream Leg Skilleri Tutmuyor Senede Bir Kere Tutuyor Ondada Adamlar Cure Atıyor Nasıl Oluyorsa Anlamadım Ben Oyunun Düzeninden...

Tags for this Thread