Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Angry Asgard Dolandırıcıları...

AngLColD Brothers clanı altında dolandırıcılık yapıyor.

Şöyle anlatayım ; Bu arkadaş insanları clana alıyor ve sonra clanda olmayan başka bir hesaptan diyor ki elinde ki iteme ne istiyosun ve siz fiyat söylüyosunuz. Adam tamam diyor folk'a geç alıcam. Folk'a geçiyosunuz pazar kuruyosunuz bekliyosunuz ve gelip alıyor itemi ve anında pelerin atına çekiliyorsunuz ve orada bir adam sizi kesiyor ve doğal olarak 10 gb'ye sattığınız itemi 5 gb'ye satın almış oluyor. Bu düpedüz dolandırıcılıktır. Şimdi diyebilirsiniz ki salakmısın sen neden clana giriyosun itemi satıyosun vs. vs. Ben nerden bilebilirim ki adamın dolandırıcı olduğunu clana aldı girdim yani nerden tahmin edebilirim ? Ayrıca biri geliyor elinde ki item satılık mı diyor ve siz de ticaretle uğraşan birisiniz şahsen ben öyleyim hiç bir itemime kalıcı gözüyle bakmam gece yatarken pazarımı kurarım bırakırım. Umarım beni anlayışla karşılamışsınızdır.

SAYIN GM'ler PELERİN ATINDA Kİ NPT SAÇMALIĞINI KALDIRDINIZ DA BUNU NEDEN KALDIRMADINIZ ? SAVAŞLARDA LUFERDE ADAM KESİLİYOR ONLARIN ÜZERLERİNDE Kİ PARALARIN YARISI GİTMEZKEN PELERİN ATI NE ALAKA ? BUNUN ÖNÜNE GEÇİN BENİM EMEĞİM GİTTİ ve GİTSİN ÖNEMLİ DEĞİL ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM 14 milyarlık itemim gitti dies'de bi kaç gb bana koymaz AMA ÖNÜNE GEÇİN LÜTFEN..!

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Oyun içi ksc aldıysanız konuyu "Cheat Reports" kısmına açınız.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Junior Member
    maradonda clan atiyorlar brothers clani ,3 defa denk geldi banada...

Member
    Nickname
    IKillingNOTE
    Class
    Rogue
    Clan
    JustWatchUs
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    Karus
    BU Literary noluyo HER YERDE KONUN ALTINDA YORUM ATIYO

Member
    Nickname
    IKillingNOTE
    Class
    Rogue
    Clan
    JustWatchUs
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    Karus
    ksc alıp cheat reports kısmına bilen var bilmeyen var adam burda milleti bılgılendırıyo

Junior Member
    bu adamlar bitmez aç herifler

Tags for this Thread