Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Post OTP Hatası, Lütfen Yardımmm..!

Selamlar arkadaşlar, otp ücretsiz olduğu günden beri sorunsuz kullanmaktaydım fakat dün gece login olamadım oyunda otp error gibi hatalar verdi. Oysaki her zaman nasıl giriyorsam aynı şekil giriyordum. Ics nin orjinal sitesine girip resend yaptım fakat sorun düzelmedi. Şimdi tamamen kaldırmak istemiyorum otp yi, lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

Senior Member Pochette's Avatar
    Resend işlemini gerçekleştirdikten sonra bilgisayarınızdan OTP programını kaldırıp yeni bir ID & Authcode alıp giriş yapmayı dener misiniz?

Resend işlemini dün gece yaptım, anyotp programını sildim ve siteden tekrar indirip yükledim. Cep telefonuma gelen kodları tekrar girdim ama hata düzelmedi..

Yok mu bir çözümü tekrar mı Resend ID & Authcode yapayım? Pek işe yarayacak gibi görünmüyor da. Komple kaldırsam otp yi soyulurum diyede korkuyorum, ne yapabilirim şimdi ben..?

Member LuvanceLero's Avatar
    Nickname
    LEROOOOOOOOO
    Class
    Warrior
    Clan
    BraveVision-KilledBy
    Server
    Resurrection
    otp yi kaldırıp tekrar kurdugunuzda 1 dakika içerisinde soyulucanızı zannetmiyorum.

OTP'yi bilgisayarınızdan kaldırdığınız zaman yeni bir ID authe code temin etmeden zaten otp'ye giriş yapamazsınız.Yukarıda anlattığım adımları tekrar deneyiniz.

Aynen öyle söylediğiniz gibi ben diyorum ki söylediğiniz resend işlemini zaten yaptım ama şimdi tekrar yapacam her ne kadar sonuç vereceğini zannetmesem de..

Olmadı bu şekilde olacağınıda hiç sanmıyorum, 5 np daha boşuna gitti. Beni yönlendirebileceğiniz başka birisi veya bir yer var mıdır?

Dünden bu yana toplamda 3 kez Resend ID & Authcode yaptım, herşeyi denedim ama login olurken hala yukardaki resimdeki hatayı alıyorum. Oyuna girebilmek adına otp yi pasif hale getirmekten başka çare bırakmadınız zira takdire şayan bir ilginiz alakanız ve destek sisteminiz var. Bir şeyi yapıyorsunuz bari tam yapın insanlar robot değil ics sistemiyle ilgili sorunlarla,problemlerle ilgilenecek bir support bölümü olsun ya da halihazırda varsa bizimde bilgimiz olsun ki yardım alalım. Burda forum köşelerinde onlarca konu arasında cevap beklemeyelim. Şuan OTP pasif halde ve aktif yaptığımda yukarda paylaştığım resimdeki hatayı alıyorum ve oyuna giremiyorum. Umarım soyulmam NTTGame..

Konu hakkında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.Destek ekibine bilet gönderirseniz daha detaylı bir inceleme için size yardımcı olabilirler.

Tags for this Thread