Selamlar arkadaşlar, otp ücretsiz olduğu günden beri sorunsuz kullanmaktaydım fakat dün gece login olamadım oyunda otp error gibi hatalar verdi. Oysaki her zaman nasıl giriyorsam aynı şekil giriyordum. Ics nin orjinal sitesine girip resend yaptım fakat sorun düzelmedi. Şimdi tamamen kaldırmak istemiyorum otp yi, lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
Resend işlemini dün gece yaptım, anyotp programını sildim ve siteden tekrar indirip yükledim. Cep telefonuma gelen kodları tekrar girdim ama hata düzelmedi..
Yok mu bir çözümü tekrar mı Resend ID & Authcode yapayım? Pek işe yarayacak gibi görünmüyor da. Komple kaldırsam otp yi soyulurum diyede korkuyorum, ne yapabilirim şimdi ben..?
OTP'yi bilgisayarınızdan kaldırdığınız zaman yeni bir ID authe code temin etmeden zaten otp'ye giriş yapamazsınız.Yukarıda anlattığım adımları tekrar deneyiniz.
Aynen öyle söylediğiniz gibi ben diyorum ki söylediğiniz resend işlemini zaten yaptım ama şimdi tekrar yapacam her ne kadar sonuç vereceğini zannetmesem de..
Dünden bu yana toplamda 3 kez Resend ID & Authcode yaptım, herşeyi denedim ama login olurken hala yukardaki resimdeki hatayı alıyorum. Oyuna girebilmek adına otp yi pasif hale getirmekten başka çare bırakmadınız zira takdire şayan bir ilginiz alakanız ve destek sisteminiz var. Bir şeyi yapıyorsunuz bari tam yapın insanlar robot değil ics sistemiyle ilgili sorunlarla,problemlerle ilgilenecek bir support bölümü olsun ya da halihazırda varsa bizimde bilgimiz olsun ki yardım alalım. Burda forum köşelerinde onlarca konu arasında cevap beklemeyelim. Şuan OTP pasif halde ve aktif yaptığımda yukarda paylaştığım resimdeki hatayı alıyorum ve oyuna giremiyorum. Umarım soyulmam NTTGame..