Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Junior Member

mail gelmemekte- MYNET mail gelmemektedir -ACILLLL YARDİMM

Merhaba ;

Kısaca problemimden bahsedeceğim. Karakterimin e-mail adresini değişirken yanlış bir mail verdim veya mail sisteminde bir problem var . Karakterimin mail adresi @mynet.com uzantılı adrestir. Fakat mail sistemime e-mail , şifre , item kilit şifresi resetleme linki-kodu gelmiyor. Bu problemi hemen düzeltip normal bir e-mail adresi üzerine hesabımı acilen geçirmeliyim.

Karakterimin her türlü bilgisi mevcuttur.

Hızlı bir şekilde ilgilenmenizi bekliyor ve Teşekkür ediyorum.

D.N : 5 gün önce 2 adet ticket attım . Birine cevap aldım . Karakterimin esn , doğum tarihi vs. her türlü bilgisini belirtilen formda paylaşmama rağmen ısrarla ZATEN EKSIKSIZ DOLDURMUŞ BULUNDUĞUM FORMU tekrar doldurmam söylenip 4 gündür pas geçiliyorum. Bu konu ile alakadar olup gerekli işlemi en kısa sürede gerçekleştirmenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.

Junior Member
    Mynette bazen 2-3 gün sonra geliyor

Junior Member
    Yaklasik 1 haftadir mail gelmemektedir. SPAM KLASORU VSVS. Hiçbir turlu mail gelmemekte.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Pochette View Post
    Gereksiz ( Spam ) kutusunu kontrol ettiniz mi ?
    1haftadir boş

Senior Member Battal-Gazi's Avatar
    Mynet'in kendisinden kaynaklanan bir sorun bu. Uzun yıllardır (G1 dönemi dahil) Ara ara mynet sunucuları oyunun mail adreslerini spam olarak algılayıp engelliyor.

Altın kural bu oyunu oynayacaklar mynet uzantılı e-posta adresi kullanmayacak. Bunu tecrübeli oyuncular bilir. Aslında aynı şekilde oyunda mynet uzantılı e-posta adreslerini yasaklı listesine alırsa kimse sorun yaşamaz.

Başka bir hesap üzerinden aitlik bilgilerini belirterek destek bileti göndererek e-posta adresi değişikliği talebinde bulunun.

Junior Member
    Yahu bir ilgilenecek yetkili yok mu ?
    Last edited by wsxe333; 10-04-2014 at 12:53 PM.

Junior Member
    Yetkililerin acil ilgisini bekliyorum..

Senior Member Draxim's Avatar
    Nickname
    MyisGod
    Class
    Warrior
    Clan
    HeaveN
    Server
    Helios
    Race
    Karus
    Hocam bugün resmi tatil lütfen biraz sabırlı olun eğer tatilde değil iseler zaten gerekli açıklamayı yaparlar ama biraz sabır iyi bayramlar.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Draxim View Post
    Hocam bugün resmi tatil lütfen biraz sabırlı olun eğer tatilde değil iseler zaten gerekli açıklamayı yaparlar ama biraz sabır iyi bayramlar.
    öncelikle teşekkürler sizinde bayramınız mubarek olsun. Fakat elle tutulur herhangi birşey mevcut değil. ticket atalı 1 hafta oldu henüz bir ses seda yok 2. ticketıma cevap geldı oda formu eksıksız doldurmam yönünde. Form zaten en ınce ayrıntısına kadar ozenle ve eksıksız doldurulmuşken 2dir bu formu eksıksız doldurun mevzusuna bır turlu anlam vermıs degılım. AYNI DURUMDA BIRCOK ARKADAŞIMIZ VAR BANA ULAŞMAKTALAR. AMMA VELAKIN PROBLEM ILE ILGILENEN BIR ALLAHIN KULU YOK. SABIRSIZLIGIMIN VE ÇİLEDEN ÇIKMISLIGIMIN TEK SEBEBI BUDUR. TESEKKURLER

Tags for this Thread